- Reaksiyon skoru
- 87
herkese iyi geceler dilerim bugün bi konuda arkadaş bana inflencır dedi ama öyle bir şey değilim forumda bilgi alışverişi yapmak için bulunuyorum ve bulunduğum ortamdan çok mutluyum üye olduğumdan beri oyunlar ve bilgisayarlar hakkında birçok şey öğrendim forum arkadaşlarımızın yönlendirmesiyle epicten oyun aldım mouse alırken nelere dikkat edileceğini öğrendim. monitörde va alınmaması gerektiğini öğrendim. indirim paylaşan arkadaşların sayesinde birkaç malzeme aldım. ben sosyal medyada telegramda 12 civarı indirim kaplanı gibi kanal takip ediyorum ve gördüğüm forum arkadaşlarımıza faydalı olacak şeyleri paylaşmaya çalışıyorum. bugün çokça gıda ürünü paylaşıldı ama ben güvenemediğim yyerler olduğu için onları paylaşmadım hiç hemde bu kanallar amazon ve n11 linkleride atıyorlar ama amazon linkleri farklı ve n11 linkleri bilgisayarda açılmadığı için onlarıda atamıyorum. eğer yanlış yapıyorsan ikaz edebilirsiniz. kanalda gördüğüm tudor indirimini paylaşmak istedim belki ihtiyacı olanlar faydalanır diye buraya kopyaladım.
Tudors ürünlerinde 1000TL üzeri harcamaya 300TL indirim kuponu
Polar Pamuklu SweatShirt 2 Adet Alımda 399TL
Gömlek 2li Paket 2 Adet Alımda 208TL
Kupon sepetin üst kısmındadır.
Tudors Ürünlerini İncele 
Son düzenleme: