🔥İndirim Tudors Polar Sweat 399tl Gömlek 208tl düşüyor ama çok alınca

TalatPasa

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
87
herkese iyi geceler dilerim bugün bi konuda arkadaş bana inflencır dedi ama öyle bir şey değilim forumda bilgi alışverişi yapmak için bulunuyorum ve bulunduğum ortamdan çok mutluyum üye olduğumdan beri oyunlar ve bilgisayarlar hakkında birçok şey öğrendim forum arkadaşlarımızın yönlendirmesiyle epicten oyun aldım mouse alırken nelere dikkat edileceğini öğrendim. monitörde va alınmaması gerektiğini öğrendim. indirim paylaşan arkadaşların sayesinde birkaç malzeme aldım. ben sosyal medyada telegramda 12 civarı indirim kaplanı gibi kanal takip ediyorum ve gördüğüm forum arkadaşlarımıza faydalı olacak şeyleri paylaşmaya çalışıyorum. bugün çokça gıda ürünü paylaşıldı ama ben güvenemediğim yyerler olduğu için onları paylaşmadım hiç hemde bu kanallar amazon ve n11 linkleride atıyorlar ama amazon linkleri farklı ve n11 linkleri bilgisayarda açılmadığı için onlarıda atamıyorum. eğer yanlış yapıyorsan ikaz edebilirsiniz. kanalda gördüğüm tudor indirimini paylaşmak istedim belki ihtiyacı olanlar faydalanır diye buraya kopyaladım.

📢 Tudors ürünlerinde 1000TL üzeri harcamaya 300TL indirim kuponu
📌 Polar Pamuklu SweatShirt 2 Adet Alımda 399TL
📌 Gömlek 2li Paket 2 Adet Alımda 208TL
⚠️ Kupon sepetin üst kısmındadır.

🔗 Tudors Ürünlerini İncele 👇🏻

Son düzenleme:
Hepsiburada linki ile attığın ürünlerden forumda sipariş veren oldumu kazanç veya puan almıyorsun yani

Hepsiburada linki ile attığın ürünlerden forumda sipariş veren oldumu kazanç veya puan almıyorsun yani
abi ben komisyon filan almıyorum forumda birçok arkadaş paylaşınca takip ettiğim kadarıyla birçok kişi faydalanıyor düşüncesiyle kopyalayıp buraya yapıştırıyorum bazen n11 de de güzel şeyler oluyor forumda görüyorum ama bilgisayarda açılmadığı için onları paylaşamadım

abi bu kazanç olayını ben tam anlamadım bize bi zararı var mı? ben uygun gördüğüm şeyleri alıyorumda zararı varsa almayım bi daha
Forumda kendi referanslı linkini paylaşıp gelir elde etmek yasak. Normal ürün linki atabilirsin onda sorun yok.

Forumda kendi referanslı linkini paylaşıp gelir elde etmek yasak. Normal ürün linki atabilirsin onda sorun yok.
abi benim linkim yok ama referansımda yok valla kimseye de referansta olmadım.modlar uçuruyor demişsinde ayrıca o kısmıda tam anlamadım

Paşa
1765745153171.webp

olması gereken link buraya kadar olmlaı yani

1765745129683.webp

o yüzden buraya atarken app hb biz halini değil linki aç en sondaki ? influncer affiliate kısmını sil ki forumda başın sıkıntıya girmesin. senin kendin alman konusu da adam para kazanıyor sana giren çıkan yok.

Paşa
Alıntıyı görüntüle

olması gereken link buraya kadar olmlaı yani

Alıntıyı görüntüle

o yüzden buraya atarken app hb biz halini değil linki aç en sondaki ? influncer affiliate kısmını sil ki forumda başın sıkıntıya girmesin. senin kendin alman konusu da adam para kazanıyor sana giren çıkan yok.
Anladım abi de forumda hep böyle paylaşıyorlar mesela aşağıda linkiniattığö konuda da aynı şekilde paylaşılmış suç mu işlemiş oluyor foruma göre

abi benim linkim yok ama referansımda yok valla kimseye de referansta olmadım.modlar uçuruyor demişsinde ayrıca o kısmıda tam anlamadım
Uçururlar'dan kastım ban yersin yani. Ürün paylaşmadan önce referanslı link olup olmadığına dikkat et. Arkadaş örnek olarak yazmış zaten bak.

tamam abi bu arkadaşta benim gibi atmış ban mı yiyecez biz şimdi ben linkten tam anlamıyom sadece hepsiburada.com kısmına bakıyom amazona da girdiğim de anlamsız bi sürü şey yazıyo linkte ama amazon.com.tr oluyo hesabım filan açık oluyo

Geri