Yardım 2021 Opel Corsa1.2T 100hp aracıma 4 mevsim lastik önerisi yapabilir misiniz?

Reaksiyon skoru
33
Herkese selamlar,

Başlıktaki aracımı sıfır aldım 54.000 km ye geldi artık yol tutuşunun zayıfladığını hissediyorum, lastikleri değiştirmemin zamanının geldiğini düşünüyorum. Lastik başı 3 3.5k bütçe aralığında 4 mevsim öneriniz ne olu

Herkese selamlar,

Başlıktaki aracımı sıfır aldım 54.000 km ye geldi artık yol tutuşunun zayıfladığını hissediyorum, lastikleri değiştirmemin zamanının geldiğini düşünüyorum. Lastik başı 3 3.5k bütçe aralığında 4 mevsim öneriniz ne olu
Hocam lastik ölçülerini bilmediğim için fiyatı uyar mı bilmiyorum ama 4 mevsim diyince michelin crossclimate tek geçerim.Daha uygun bütçeye arıyorsan Goodyear XL Eagle Sport 4 season fp modelinde lastik kullanıyorum 3 aydır memnunum henüz karda test etme şansım olmadı.Ama daha önce uzun süre crossclimate kullandım karda yağmurda kuru zeminde tek geçerim.

Hocam lastik ölçülerini bilmediğim için fiyatı uyar mı bilmiyorum ama 4 mevsim diyince michelin crossclimate tek geçerim.Daha uygun bütçeye arıyorsan Goodyear XL Eagle Sport 4 season fp modelinde lastik kullanıyorum 3 aydır memnunum henüz karda test etme şansım olmadı.Ama daha önce uzun süre crossclimate kullandım karda yağmurda kuru zeminde tek geçerim.

195 55 r16 hocam

4 mevsim lastik ne çok iyi bir yaz lastiği ne de çok iyi bir kış lastiği gibi davranabilir, ancak bunu en optimum düzeyde sağlayan lastik Michelin CrossClimate 3 'tür, verdiğiniz paraya değer. Dandik lastik önerenleri dikkate almayın derim, 4 mevsimin kötüsü cidden çok kötüdür.

Kormoran al geç.

4200 den 7 taksitle goodyear eagle sport buldum taktırdım öneri yapan herkese çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,598
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng
Geri