ahmetmelihalemdar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,368
![]()
Evet hocam
ASUS A31 Plus Tempered Glass ARGB Siyah Atx Kasa
90DC00R0-B19000 - ASUS A31 Plus Tempered Glass ARGB Siyah Atx Kasa
![]()
Evet hocam
Uğraştıyorsam kusura bakmayın hocam gece yaşadığım olay bir parça hem heves kırdı hem de korkuttu cam patladı yüzüme doğru. Kasaya gelirsek hocam güzel gözüküyor aşağı tarafına 3 adet daha fan konuyor mu?Sana kasa arıyoruzASUS A31 Plus Tempered Glass ARGB Siyah Atx Kasa
90DC00R0-B19000 - ASUS A31 Plus Tempered Glass ARGB Siyah Atx Kasapckolik.com.tr
Bu da çok şık
Yok be bilmediğim kasalar çıkıyor güzel oluyorUğraştıyorsam kusura bakmayın hocam gece yaşadığım olay bir parça hem heves kırdı hem de korkuttu cam patladı yüzüme doğru. Kasaya gelirsek hocam güzel gözüküyor aşağı tarafına 3 adet daha fan konuyor mu?
Ha bu arada, benim kullandığım Gigabyte C500 ile beraber arkasında fan ve argb çoğaltıcı da var. Sıvı soğutmanın fanları, kasa fanları, GPU argb kablosunu hepsini ona takıp, ondan çıkan kabloyu anakarta takıyorum, daha pratik oluyor.Yok be bilmediğim kasalar çıkıyor güzel oluyor![]()
Kasa güzelde hocam ben bu kasayı nereden bulucam?ilk üc resim
Jonsbo TK-2 2.0
ikinci be quiet Light
Galiba altına 3 adet fan konuyor hocamYok be bilmediğim kasalar çıkıyor güzel oluyor![]()
C500 ün PSU bölmesi alt kısımda. Benim masam çok geniş olmadığı için aldım. Normalde O11 Vision Compact ı çok beğeniyorum.Kasa güzelde hocam ben bu kasayı nereden bulucam?
Galiba altına 3 adet fan konuyor hocam
Bütçe çıkarsa kesinlikle Lian Li O11 Vision Compact neden bu kasa derseniz de şu yüzdenSelam dostlar konu başlıkta ki gibi ATX Siyah akvaryum kasa arıyorum bütçem 6K MSI hariç diğer tüm kasalara bakabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bundan kastınızı tam anlayamadım ama bir görsel bırakayım, yeni sistemi çekmedim aynı kasadan bir sistem daha kurdum, ben memnunum.Bir arkadaş fanların içe gömüldüğünü söyledi hocam o yüzden bir kararsız kaldım yani görsellik tutturamazsam çokta bir anlamı olmaz.
m.n11.com