ATX Akvaryum kasa önerisi

JB2.webp
5febd04b493f6403-l.webp
b7412f5a7a2447ed-l.webp
5bcc4e3123af8fcf-l.webp

Uğraştıyorsam kusura bakmayın hocam gece yaşadığım olay bir parça hem heves kırdı hem de korkuttu cam patladı yüzüme doğru. Kasaya gelirsek hocam güzel gözüküyor aşağı tarafına 3 adet daha fan konuyor mu?
Yok be bilmediğim kasalar çıkıyor güzel oluyor :)

Yok be bilmediğim kasalar çıkıyor güzel oluyor :)
Ha bu arada, benim kullandığım Gigabyte C500 ile beraber arkasında fan ve argb çoğaltıcı da var. Sıvı soğutmanın fanları, kasa fanları, GPU argb kablosunu hepsini ona takıp, ondan çıkan kabloyu anakarta takıyorum, daha pratik oluyor.

Kasa güzelde hocam ben bu kasayı nereden bulucam?

Galiba altına 3 adet fan konuyor hocam
C500 ün PSU bölmesi alt kısımda. Benim masam çok geniş olmadığı için aldım. Normalde O11 Vision Compact ı çok beğeniyorum.
PSU bölmesinin üstüne 2 , alt kısıma da 1 adet toplam 3 oluyor

Selam dostlar konu başlıkta ki gibi ATX Siyah akvaryum kasa arıyorum bütçem 6K MSI hariç diğer tüm kasalara bakabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bütçe çıkarsa kesinlikle Lian Li O11 Vision Compact neden bu kasa derseniz de şu yüzden

Ekler

• IMG_0369.webp
    IMG_0369.webp
    685.3 KB · Hit: 26
Bir arkadaş fanların içe gömüldüğünü söyledi hocam o yüzden bir kararsız kaldım yani görsellik tutturamazsam çokta bir anlamı olmaz.
Bundan kastınızı tam anlayamadım ama bir görsel bırakayım, yeni sistemi çekmedim aynı kasadan bir sistem daha kurdum, ben memnunum.
20241229_073200.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri