Cloud 2 den geçilebilecek kulaklık önerisi

ibolazs

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
6000
Arkadaşlar 3 yıldır cloud 2 kullanıyorum çok memnunum şu sıralar wireless kulaklığa geçmek istiyorum . Ama piyasada artık cloud 2 yok onun yerine cloud 3 e geçmeyi düşündüm fakat 2 den 3 e geçenlerin çoğu memnun kalmıyor gördüğüm kadarıyla. Sizce cloud 2 core alınır mı ya da başka önerileriniz var mı wireless istiyorum

Arkadaşlar 3 yıldır cloud 2 kullanıyorum çok memnunum şu sıralar wireless kulaklığa geçmek istiyorum . Ama piyasada artık cloud 2 yok onun yerine cloud 3 e geçmeyi düşündüm fakat 2 den 3 e geçenlerin çoğu memnun kalmıyor gördüğüm kadarıyla. Sizce cloud 2 core alınır mı ya da başka önerileriniz var mı wireless istiyorum
cloud 3 wireless alabilirsin kim neden memnun olmasın ? pek farkı yok o kadar memnun olmayanlar fark olmadığı için değildir muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 wireless alabilirsin kim neden memnun olmasın ? pek farkı yok o kadar memnun olmayanlar fark olmadığı için değildir muhtemelen.
steel series nova 5 te olur bu arada.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steel series nova 5 te olur bu arada.
sanırım equalizer ayarıyla ilgili sorun yaşıyolardı

Cloud 3 S kullanıyorum geçtiğimiz ay geçtim aşırı memnunum ses konusunda cloud serisinin üstüne tanımam

Cloud 3 wireless düzgün ses ayarı yaparsan gayet iyi oluyor. 120 saat de batarya ömrü var tavsiye ederim.

ben cloud 3 s aldığımın ertesi günü iade ettim arctic 1 kablolu kulaklığımla daha iyi ses kasabiliyorum cloud 3 s e göre
Düzgün bi eq ayarı yapmadığınız için... İade etmeden önce forumda bir konu açmış olsaydınız her şey farklı olabilirdi :) Cloud 3 s alan arkadaşlar varsa aşağıdaki ayarımı kullanabilirler. DTS ya da NGENIUTY kullanmayın. Buna Microsoft Store DTS Soundboard da dahil. Ek olarak bir tık ağır doğru katılıyorum bu yorumu yapanlara. Ancak 4 gün geçti şarj hala %80.

1766276883273.webp

Düzgün bi eq ayarı yapmadığınız için... İade etmeden önce forumda bir konu açmış olsaydınız her şey farklı olabilirdi :) Cloud 3 s alan arkadaşlar varsa aşağıdaki ayarımı kullanabilirler. DTS ya da NGENIUTY kullanmayın. Buna Microsoft Store DTS Soundboard da dahil.

Alıntıyı görüntüle
forum açmak yerine forumda insanların yaptığı ayarlardan denedim sürekli dts i kendi uygulamasından yükledim cs2 de oyun içi ayarları değiştirdiğim bile oldu çaresizlikten equalizer de denedim fakat kendi uygulamasından bu uygulamadan denemedim.Ve kulaklıkta ses çok azdı bu uygulamayla arttırıyordu insanlar vesaire.O kadar para verip kulaklık aldığımda neden sesi farklı bir uygulamadan arttırmam gerekiyor ki seste kasamayınca o ayarlarla iade ettim ertesi günü

forum açmak yerine forumda insanların yaptığı ayarlardan denedim sürekli dts i kendi uygulamasından yükledim cs2 de oyun içi ayarları değiştirdiğim bile oldu çaresizlikten equalizer de denedim fakat kendi uygulamasından bu uygulamadan denemedim.Ve kulaklıkta ses çok azdı bu uygulamayla arttırıyordu insanlar vesaire.O kadar para verip kulaklık aldığımda neden sesi farklı bir uygulamadan arttırmam gerekiyor ki seste kasamayınca o ayarlarla iade ettim ertesi günü
Aslında varolan sorun yazılımsal. Dediğine hak verebilirim insan stok haliyle o kadar para verdikten sonra en iyisini bekliyor. Ancak sorunu çok kısa yollarla çok iyi şekilde çözebiliyosunuz. Benim redditte 5 dakka araştırmam sonucunda bulduğum bi çözümdü yani. Günler boyunca deneyip haftalar sonunda çözüm bulduğum bi süreç olmadı. Bu ayarlardan sonra Ses o kadar yüksek ve kaliteli ki full ses oynayamıyorum oyunları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,167
Üyeler
187,464
Son üye
mmaydin0144
Geri