❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

federalper

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,241
Trendyol GÜNCEL İndirim Yöntemi (Sınırsız) 🚀

Bu yöntem ile alışverişlerinizde belirli kuponlar ile indirim kazanabilirsiniz.

👑 Kampanya Methodu;

➡️ Adım 1: Yeni bir e-posta adresi oluşturun.
➡️ Adım 2: Herhangi bir Gürcistan VPN uygulaması indirin ve aktif edin.
➡️ Adım 3: VPN açıkken, oluşturduğunuz e-posta adresiyle Trendyol’a kayıt olun.
➡️ Adım 4: VPN açık kalacak şekilde herhangi bir ürünü sepete ekleyin.
➡️ Adım 5: Sepette INEX50 kodunu uygulayın.

⬇️DİĞER KUPONLAR;

INEX50 %50 Max 700 TL
HELLO50 %50 Max 600 TL
CRAZY40 %40 Max 400 TL

➡️ Adım 6: Adres bölümüne Türkiye adresinizi ekleyin.
➡️ Adım 7: Ödeme tamamlanana kadar VPN açık kalsın, işlem bittiğinde kapatabilirsiniz.

INEX50 %50 Max 700 TL
KIWI60 %60 Max 700TL
HELLO50 %50 Max 600 TL
CRAZY40 %40 Max 400 TL

Bybit Global, TK Pay, Yapı Kredi sipariş verilebiliyor

Ücretsiz VPN önerisi olarak Turbo VPN veya Express VPN deneme sürümünü ücretsiz satın alarak kullanabilirsiniz

Bilgisayardan yapamadım mobile app'den yapabildim kullanabileceğiniz vpnler EXPRESS VPN ve PROTON VPN mobilde ilk kayıt ücretsiz veya 10 tl istiyor.

Son düzenleme:
Peki bu kampanya Gürcistan için yapılmış türkiye adresi yazınca ürün geliyor mu? Yoksa iptal mi ediyorlar?

Emek verip konu açmışsıniz fakat bunu satıcı yönünden bakarsak hiç doğru gelmiyor.Yapmak isteseler zaten Turkiye'ye de yaparlar.Aslında her fırsatta fırsatçılık yaptığımız için bu haldeyiz.Yorumuma olgunca cevap vermeyecek kişiler hiç yanıt atmasın.Saygı çercevesinde her şeyi yazabilirsiniz.

Peki bu kampanya Gürcistan için yapılmış türkiye adresi yazınca ürün geliyor mu? Yoksa iptal mi ediyorlar?
Sabah olan amerika ve önceden olan azerbeycan indirimlerinde ürünlerimi teslim aldım sabah olan amerika indirimindeki verdiğim bütün siparişlerde kargoya verildi.

Emek verip konu açmışsıniz fakat bunu satıcı yönünden bakarsak hiç doğru gelmiyor.Yapmak isteseler zaten Turkiye'ye de yaparlar.Aslında her fırsatta fırsatçılık yaptığımız için bu haldeyiz.Yorumuma olgunca cevap vermeyecek kişiler hiç yanıt atmasın.Saygı çercevesinde her şeyi yazabilirsiniz.
Benim bildiğim hocam satıcıya hiçbir zarar gelmiyor Trendyol ödüyor kuponun parasının zarar gören sadece Trendyol olur ona milyar dolarlık şirket olduğu için etkilenmez bile zaten

kod kullanımlarında aradaki farkı satıcı değil trendyol ödüyor diye biliyom ama emin değilim

Trendyol ödüyor farkı satıcı değil hocam.

Trendyol GÜNCEL İndirim Yöntemi (Sınırsız) 🚀

Bu yöntem ile alışverişlerinizde belirli kuponlar ile indirim kazanabilirsiniz.

👑 Kampanya Methodu;

➡️ Adım 1: Yeni bir e-posta adresi oluşturun.
➡️ Adım 2: Herhangi bir Gürcistan VPN uygulaması indirin ve aktif edin.
➡️ Adım 3: VPN açıkken, oluşturduğunuz e-posta adresiyle Trendyol’a kayıt olun.
➡️ Adım 4: VPN açık kalacak şekilde herhangi bir ürünü sepete ekleyin.
➡️ Adım 5: Sepette INEX50 kodunu uygulayın.

⬇️DİĞER KUPONLAR;

INEX50 %50 Max 700 TL
HELLO50 %50 Max 600 TL
CRAZY40 %40 Max 400 TL

➡️ Adım 6: Adres bölümüne Türkiye adresinizi ekleyin.
➡️ Adım 7: Ödeme tamamlanana kadar VPN açık kalsın, işlem bittiğinde kapatabilirsiniz.

TR KARTLARI GEÇİYOR SORUNSUZ

Bilgisayardan yapamadım mobile app'den yapabildim kullanabileceğiniz vpnler express ve proton mobilde ilk kayıt ücretsiz veya 10 tl istiyor.
E Gürcü vpn nasil olcak yapan oldumu bunu

Normalde haklısınız, ama satıcıyı değil Trendyolu dolandırıyoruz. Sahipleri Çinli sanırım. Benim için sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,662
Üyeler
186,768
Son üye
112acil
Geri