Öneri CS2 skin için site vs steam

DeveloperRedneck

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,832
11 dolar steam bakiye, toplam da 13 dolar civarı skin var onlardan da 12 dolar gelse 23 dolar yapıyor. Envanteri bozup daha iyi skin dizmek istersem steam'den yapmam mı daha mantıklı olur yoksa sitelerde satıp/takaslayıp/hızlı satıp sitelerdeki bakiyeyle envanter dizmem mi daha mantıklı olur?

csfloatta satıp ordan skin alırsanız daha az komisyon ödemiş olursunuz ama satış yaptıktan sonra bakiyenin eklenmesi için 8 gün beklemeniz gerekecek. Şu steam in son getirdiği takas koruması olayı yüzünden

csfloatta satıp ordan skin alırsanız daha az komisyon ödemiş olursunuz ama satış yaptıktan sonra bakiyenin eklenmesi için 8 gün beklemeniz gerekecek. Şu steam in son getirdiği takas koruması olayı yüzünden
Satış yaptıktan sonra bakiyeyi nerde 8 gün bekliyoruz onu anlamadım hocam

Ivır zıvır tüm skinleri satıp csfloata falan bi şekilde taşımayı düşünüyorum. (Artık ne mantıklıysa skin, kasa vs)
Sevdiğim skinler de vardı ama aynı şeyleri görmek sıktı

Bir de skin yerine son zamanlarda çok cs oynuyorum, 2. hatta 3. hesap açıp o hesaplara prime alarak haftada 2-3 drop mu alsam diyorum.

Satış yaptıktan sonra bakiyeyi nerde 8 gün bekliyoruz onu anlamadım hocam

Ivır zıvır tüm skinleri satıp csfloata falan bi şekilde taşımayı düşünüyorum. (Artık ne mantıklıysa skin, kasa vs)
Sevdiğim skinler de vardı ama aynı şeyleri görmek sıktı

Bir de skin yerine son zamanlarda çok cs oynuyorum, 2. hatta 3. hesap açıp o hesaplara prime alarak haftada 2-3 drop mu alsam diyorum.
Yani siz skinleri csfloat da sattıktan sonra, sattığınız skinlerin parasıyla yeni bir skin almak için 8 gün beklemeniz gerekecek

Yani siz skinleri csfloat da sattıktan sonra, sattığınız skinlerin parasıyla yeni bir skin almak için 8 gün beklemeniz gerekecek
Oo onu bilmiyodum, bekletmeyen site var mı yoksa hepsi böyle mi artık
Zaten şimdi skinleri bozuyom site bakiyesine çevrilecek skin alınca 7 gün de o bekletecek 😁

en mantıklısı hepsini floata geçirmen hem bi skin alırken floatı sticker craftı falan rahatça seçersin

Ben mesela haftaya oyunlar indirime girecekse x bir skini en ucuz nerede satılıyorsa ve örneğin 5 dolara siteden alıp 8 dolara steamde satabileceğim skinleri buluyorum sonra steamde oyun alacağım zaman satıyorum 3 5 dolar bu şekilde kâr ediyorum

en mantıklısı hepsini floata geçirmen hem bi skin alırken floatı sticker craftı falan rahatça seçersin
Çok ıvır zıvır oldukları için bozdum 1 tane simsiyah kaldı ufak bi craftı var, onu da satacam muhtemelen
Alıp hızlı satabileceğim neler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri