bataryayi sokup resetleyip geri takmak gibi tek cozum ama garantiyi bozucaksa denemeyin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu igne gibi delik nerde buna dair bir kaynak yollarmisiniz
bataryayi sokup resetleyip geri takmak gibi tek cozum ama garantiyi bozucaksa denemeyin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu igne gibi delik nerde buna dair bir kaynak yollarmisiniz
Aynı kasa değil hocam maalesef dediğim gibi bende öyle bir sembol yok ya d aben göremiyorum
Yanlarda olabilir. İyice bakın. Çıkarılabilir batarya değilse mutlaka pil resetleme yeri vardırAynı kasa değil hocam maalesef dediğim gibi bende öyle bir sembol yok ya d aben göremiyorum
Arkasının resmini atın bakalim
O delik olabilir. Ataç iğne gibi birsey soktuğunu da orda tuş gibi bir mekanizma varMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir yerde bir iğne deliği gibi bir şey var ama sembol yok yanında etrafında
Çıt diye ses gelir. Genelde bataryaya yakın yerde olur. Büyük ihtimal odurMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4060 ekran kartı ryzen 7 işlemcisi varCihaz power button bile tepki almıyorsa işlemci kısa devreye düşmüş olabilir. Özellikleri ne bu laptopun?
O mikrofon deliği, sakın oraya bir şey sokmayın.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallaha denedim bileO mikrofon deliği, sakın oraya bir şey sokmayın.
Daha fazla kurcalamayın. Nitro v16 ile ilgili aniden kapanma ve açılmama şikayeti çok fazla var. Muhtemelen kronik bir arızası var.Vallaha denedim bile![]()
Hocam güncel olarak firmalar ssd ve ram upgrade işlemlerinde garantiyi bozmuyor. acer da öyle arka kapağı açmanız yada bataryanın bağlantısını çıkarmanız garantiyi bozmaz deneyebilirsiniz ama içiniz rahat etmiyorsa garantiye gönderin
Teşekkürler hepinize garantiye göndereceğim en yakında bu iki oluyo başıma gelen bu tarz durum çok can sıkıcı oldu artık.Daha fazla kurcalamayın. Nitro v16 ile ilgili aniden kapanma ve açılmama şikayeti çok fazla var. Muhtemelen kronik bir arızası var.