İnceleme Xiaomi G Pro 27i Miniled İPS monitör alınır mı?

G27Q 2026 mini led arka aydınlatmaya sahip değil, daha ucuza satılan 2025 edge lit ips modelini yenilemişler.

2025 mini led olan modeli, rusyada ve bazı uzak doğu ülkelerinde satışta.

SKU ürün kodlarında hafif oynamalar yapıyorlar.

Ürün adını benzer yapmayın bari kafa karışıklığı yaratmasın, bazen bir harf bir rakam ile bile tamamen farklı ürün karşına çıkıyor. Firmaların monitör adlandırmaları çok kötü durumda.
2024 olan bunlardan daha mı iyi diyorsun yani?

Hayır, 2025 mini led olan varyant da var.

2024 mini led bizde satışta olan.
Dostum zaten kafam karışıktı iyice karıştırdın. Kullansam mı iade mi etsem yoksa asusla mı devam etsem. Hayır siyahlardaki farktan sonra asustan da soğudum işin ilginç tarafı

Dostum zaten kafam karışıktı iyice karıştırdın. Kullansam mı iade mi etsem yoksa asusla mı devam etsem. Hayır siyahlardaki farktan sonra asustan da soğudum işin ilginç tarafı
Amaçta o zaten. Oled görünce lcd den nasıl soğuyorsan mini led görünce de normal IPS monitörlerden soğuyorsun. Neden iade etmek istiyorsun? Zaten elindeki monitör Asustan çok daha iyi.

Amaçta o zaten. Oled görünce lcd den nasıl soğuyorsan mini led görünce de normal IPS monitörlerden soğuyorsun. Neden iade etmek istiyorsun? Zaten elindeki monitör Asustan çok daha iyi.
Yalnız hocam local dimming kapatınca çok fazla ışık sızması var monitörde normal bi ips gibi oluyor. Bu durum normal mi? Zira local dimming zaten günlük kullanımda açılmıyor sadece oyunlarda açıyorum.

Hep senin yüzünden oldu zaten :D Nereden önerdin bu xiaomiyi bana asusun ışık sızmalarıyla mutlu mesut yaşıyordum.
Bir takım özellikleri kırparak fiyatı daha da aşağı çekiyorlar, yeni yılda ekran boyutu da 24,5" düşürülecek deniyordu.

Stand, parlaklık, bağlantı girişleri vs kırpılmış $380 liste fiyatı

Yalnız hocam local dimming kapatınca çok fazla ışık sızması var monitörde normal bi ips gibi oluyor. Bu durum normal mi? Zira local dimming zaten günlük kullanımda açılmıyor sadece oyunlarda açıyorum.
Local dimming zaten mini led dediğimiz özellik. Bunu kapatırsan mini led olmaktan çıkıyor. QD IPS oluyor sadece. Blooming olmayan ve daha iyi siyah sunan bir şey istiyorsan oled alman lazım. O daha da iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir takım özellikleri kırparak fiyatı daha da aşağı çekiyorlar, yeni yılda ekran boyutu da 24,5" düşürülecek deniyordu.

Stand, parlaklık, bağlantı girişleri vs kırpılmış $380 liste fiyatı

Bu nasıl oled böyle? İlk defa görüyorum. 180hz bir de.

Local dimming zaten mini led dediğimiz özellik. Bunu kapatırsan mini led olmaktan çıkıyor. QD IPS oluyor sadece. Blooming olmayan ve daha iyi siyah sunan bir şey istiyorsan oled alman lazım. O daha da iyi.
Sorun şurada locali high seviyede açıyorsun. Siyah bir sayfada mouse imleci etrafında parlama oluyor. Çok rahatsız edici bir durum

Sorun şurada locali high seviyede açıyorsun. Siyah bir sayfada mouse imleci etrafında parlama oluyor. Çok rahatsız edici bir durum
Blooming istemiyorsan dediğim gibi oled alman lazım. Hiç bir teknoloji mükemmel değil. Oledde de sorunlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri