🔥İndirim HP OMEN 16 RTX 5070, Ultra 7 255H, 24GB, 1TB, 2K 66999₺🔥

Bu arada bilgilendirme yapayım. Hp'nin yeni omen serisi artık victusların yerini alacak, yani omen diye çok daha kaliteli bir kasa beklemeyin, victus ayarında bir kasası var. Lenovoda aynı şekilde loq serisi 2026da kaldırılacak. Tabi bu dediklerim global ve avrupa pazarı için. Biz 3. dünya ülkesi olduğumuz için hindistan üretimi loqlar ve victuslar 2030a kadar gelebilir bize..

laptoplarda grafik kartından çok işlemci önemli şuan benim 6 yıllık pcde işlemci yüzünden hiçbir oyun düzgün açılmıyor. vram maks %50 oluyor, ekran kartı çalışmıyor neredeyse

Bu arada bilgilendirme yapayım. Hp'nin yeni omen serisi artık victusların yerini alacak, yani omen diye çok daha kaliteli bir kasa beklemeyin, victus ayarında bir kasası var. Lenovoda aynı şekilde loq serisi 2026da kaldırılacak. Tabi bu dediklerim global ve avrupa pazarı için. Biz 3. dünya ülkesi olduğumuz için hindistan üretimi loqlar ve victuslar 2030a kadar gelebilir bize..
Desene artık kontrol etmemiz gereken anlamsız rakamlar çok daha fazla artacak ve muhtemelen çok daha az laptop incelemesi olacak.

Haklısınız. 2k ekran koyuyor. 8 gb kriz geçirmelik vramli kartla oyun oyna diyor .
Orta ayarlara çekip 2k oynasanız bile vram yetmeyecek.
hiç testlere baktınız mı bilmiyorum fakat GDDR7 teknolojisinin de etkisiyle rtx 5070 2k da gayet rahat oyun oynanıyor.
hatta 3090 dan daha iyi sonuç veriyor diye hatırlıyorum (?). 3090 da 24 gb vram.
VRAM e göre bakarsak 5060ti 16 gb 5070'den daha mi iyi 2k ya da 4k performansı var ?

hiç testlere baktınız mı bilmiyorum fakat GDDR7 teknolojisinin de etkisiyle rtx 5070 2k da gayet rahat oyun oynanıyor.
hatta 3090 dan daha iyi sonuç veriyor diye hatırlıyorum (?). 3090 da 24 gb vram.
VRAM e göre bakarsak 5060ti 16 gb 5070'den daha mi iyi 2k ya da 4k performansı var ?
Valla ben dün bu lafı ettim. Büyük konuştum Gittim rtx 5070 li quad hd 300 hz ryzen 9 8946hx işlemcili laptop aldım. 5070 ti için fiyat yüksekti. Daha doğrusu Bütçem yetmedi fazlasına. Kartta limit yoktu. Ucu ucuna aldım. 2k için orta ayarları seçip oynarım. Yeterli iki yıl için. Sonra satarım 2 yıl sonra.

Son düzenleme:
Bu nesil HP Omen modellerinde tamamen plastik kasa kullanılmış, kasası kalite bakımından önceki Omen’ler kadar rijit hissettirmiyor. Bunu laptop incelemesi yapan bazı YT kanalları da söylemişti. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, Victus 16'ların yerini Omen, Omen’in yerini ise Omen Max serisi alacak gibi görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran 2K değil bu arada.

1766439874362.webp

Geri