Donanım arşivi hikayesinde paylaşmış alınır mı sizce? Psu ve soğutması yeterli midir
22 ekimde hepsiburada üzerinden 5070 ve 7500f li sistemi aldım bende. Stok soğutucu vardı benimkinde kendim ekstra sıvı soğutma taktım kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben aldığımda 52 bin 700 tl ydi.Donanım arşivi hikayesinde paylaşmış alınır mı sizce? Psu ve soğutması yeterli midir
650w psu yeterli oluyor mu yani hocam? Ve kaç mm taktınız sıvı soğutucuyu?22 ekimde hepsiburada üzerinden 5070 ve 7500f li sistemi aldım bende. Stok soğutucu vardı benimkinde kendim ekstra sıvı soğutma taktım kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben aldığımda 52 bin 700 tl ydi.
Bende de tekte para verecek bütçe yok o yüzden peşin fiyatına 9 taksit olması baya işime yarıyor ama hazır sistemlere pek güvenemiyorum açıkçası özellikle psu konusundaRAM fiyatları böyleyken bu fiyata üstelik taksitle kesinlikle alınır
Bu attığın sistemde FSP kasa FSP PSU var sorun olmazBende de tekte para verecek bütçe yok o yüzden peşin fiyatına 9 taksit olması baya işime yarıyor ama hazır sistemlere pek güvenemiyorum açıkçası özellikle psu konusunda
650w yeterli oluyor hocam sıkıntı yaşamazsın. 240 lık sıvı soğutma taktım bütçe sıkıntısı varsa sağlam bir kule tipide takabilirsin yeterli olur.650w psu yeterli oluyor mu yani hocam? Ve kaç mm taktınız sıvı soğutucuyu?