PenTiumM42
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
agalar sipariş ettim bakalım inş memnun kalırız fiyat performans ürüne benziyor benzeri yok hazır indirimdeyken kaçırmayın derim
agalar sipariş ettim bakalım inş memnun kalırız fiyat performans ürüne benziyor benzeri yok hazır indirimdeyken kaçırmayın derim
Şu fanlar atomzone indirimlerinde falan 800 liraya düşüyor, 2 tane al geç daha çok iş görür5 para etmez dostum molex yazıyor ve 6 pin girişli eski tip yani kontrolcüye sıvı soğutma bağlayacam desen bağlanmaz böyle bir fan getiriyorsun neden 5v 3 pin getirmezsin anlamam sırf bu yüzden revengencin akvaryum kasasını iade ettim gamemaster bile olayı anlamış kocaman kontrolcülü 5v 3 pin 10 girişli getirmiş sıvı soğutma harici led vs her şey bağla revenge bu konuda geri dönüş alması lazım
abi benm ilk aklımdaki fan buydu kısmet olmadı hepsiburadada 6lı set halinde satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam alamadımŞu fanlar atomzone indirimlerinde falan 800 liraya düşüyor, 2 tane al geç daha çok iş görür
![]()
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4x Set Siyah Kasa Fanı | Atom Bilişim
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4x Set Siyah Kasa Fanı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
hacı bunun düzünü neden yapmıyolar ya, atomzone indirimleri ne zaman birde?Şu fanlar atomzone indirimlerinde falan 800 liraya düşüyor, 2 tane al geç daha çok iş görür
![]()
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4x Set Siyah Kasa Fanı | Atom Bilişim
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4x Set Siyah Kasa Fanı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Cuma ve Pazar günleri arasında hocam.hacı bunun düzünü neden yapmıyolar ya, atomzone indirimleri ne zaman birde?