🔥İndirim Revenge Infinity Hexagon 7in1 Siyah Kumandalı fan 1413TL

Reaksiyon skoru
36
5 para etmez dostum molex yazıyor ve 6 pin girişli eski tip yani kontrolcüye sıvı soğutma bağlayacam desen bağlanmaz böyle bir fan getiriyorsun neden 5v 3 pin getirmezsin anlamam sırf bu yüzden revengencin akvaryum kasasını iade ettim gamemaster bile olayı anlamış kocaman kontrolcülü 5v 3 pin 10 girişli getirmiş sıvı soğutma harici led vs her şey bağla revenge bu konuda geri dönüş alması lazım

Dostum Revenge Kumandalı Supernova 7 Rgb kasayı yeni iade ettim , fanlar çok hoş duruyor fakat sabit hızda dönüyor fan hızları düşük , eski tip 6 pinli girişler var bunları sadece Revenge hub'a bağlayabilirsin , işin sadece görünüş tarafında ise okey bir ürün fakat soğutma performansı da istiyorsan alma , biraz daha verip daha iyi bir ürün bulabilirsin bence bunlara gerek yok diye düşünüyorum .

agalar sipariş ettim bakalım inş memnun kalırız fiyat performans ürüne benziyor benzeri yok hazır indirimdeyken kaçırmayın derim

5 para etmez dostum molex yazıyor ve 6 pin girişli eski tip yani kontrolcüye sıvı soğutma bağlayacam desen bağlanmaz böyle bir fan getiriyorsun neden 5v 3 pin getirmezsin anlamam sırf bu yüzden revengencin akvaryum kasasını iade ettim gamemaster bile olayı anlamış kocaman kontrolcülü 5v 3 pin 10 girişli getirmiş sıvı soğutma harici led vs her şey bağla revenge bu konuda geri dönüş alması lazım
Şu fanlar atomzone indirimlerinde falan 800 liraya düşüyor, 2 tane al geç daha çok iş görür :D

Şu fanlar atomzone indirimlerinde falan 800 liraya düşüyor, 2 tane al geç daha çok iş görür :D

abi benm ilk aklımdaki fan buydu kısmet olmadı hepsiburadada 6lı set halinde satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam alamadım

hacı bunun düzünü neden yapmıyolar ya, atomzone indirimleri ne zaman birde?

Geri