🔥İndirim Revenge Infinity Hexagon 7in1 Siyah Kumandalı fan 1413TL

Reaksiyon skoru
36
5 para etmez dostum molex yazıyor ve 6 pin girişli eski tip yani kontrolcüye sıvı soğutma bağlayacam desen bağlanmaz böyle bir fan getiriyorsun neden 5v 3 pin getirmezsin anlamam sırf bu yüzden revengencin akvaryum kasasını iade ettim gamemaster bile olayı anlamış kocaman kontrolcülü 5v 3 pin 10 girişli getirmiş sıvı soğutma harici led vs her şey bağla revenge bu konuda geri dönüş alması lazım

Dostum Revenge Kumandalı Supernova 7 Rgb kasayı yeni iade ettim , fanlar çok hoş duruyor fakat sabit hızda dönüyor fan hızları düşük , eski tip 6 pinli girişler var bunları sadece Revenge hub'a bağlayabilirsin , işin sadece görünüş tarafında ise okey bir ürün fakat soğutma performansı da istiyorsan alma , biraz daha verip daha iyi bir ürün bulabilirsin bence bunlara gerek yok diye düşünüyorum .

agalar sipariş ettim bakalım inş memnun kalırız fiyat performans ürüne benziyor benzeri yok hazır indirimdeyken kaçırmayın derim

5 para etmez dostum molex yazıyor ve 6 pin girişli eski tip yani kontrolcüye sıvı soğutma bağlayacam desen bağlanmaz böyle bir fan getiriyorsun neden 5v 3 pin getirmezsin anlamam sırf bu yüzden revengencin akvaryum kasasını iade ettim gamemaster bile olayı anlamış kocaman kontrolcülü 5v 3 pin 10 girişli getirmiş sıvı soğutma harici led vs her şey bağla revenge bu konuda geri dönüş alması lazım
Şu fanlar atomzone indirimlerinde falan 800 liraya düşüyor, 2 tane al geç daha çok iş görür :D

Şu fanlar atomzone indirimlerinde falan 800 liraya düşüyor, 2 tane al geç daha çok iş görür :D

abi benm ilk aklımdaki fan buydu kısmet olmadı hepsiburadada 6lı set halinde satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam alamadım

hacı bunun düzünü neden yapmıyolar ya, atomzone indirimleri ne zaman birde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,704
Üyeler
187,554
Son üye
clesha
Geri