🔥İndirim Deepcool LT720 Rgb 360MM Sıvı Soğutucu 3.757TL

Koca 6 ayda 1 bunun fiyatı artmadı herhalde. 6 ay oncede 4.5k civariydi simdide. 😅😅
Bundle olarak satıyordu sinerji. Deepcool kasa + deepcool 700w bronze psu + bu toplam 6000tl idi. Temmuzda kardeşim almıştı.

fiyatı güzel, en baba işlemcileri bile soğutur. uzun suredir kullanıyorum bu ürünü. herhangi bir sikinti yasamadim simdiye kadar. ihtiyaci olanlar bu fiyata rahatlikla degerlendirebilir.

Zamanında forumda deli gibi önerilen model şimdi kimse bakmıyor yüzüne :D

fiyatı güzel, en baba işlemcileri bile soğutur. uzun suredir kullanıyorum bu ürünü. herhangi bir sikinti yasamadim simdiye kadar. ihtiyaci olanlar bu fiyata rahatlikla degerlendirebilir.
Pompa sesi var mı böyle rahatsız eden cinsten.

Pompa sesi yok diyenlere inanma deepcoolun sıvı soğutucuların pompaları sürekli son hızda çalışıyor hızını ayarlayamıyorsun ve baya sesli çalışıyor tiz bir sesle baş ağrıtan cinsten. Kasa içindeki fanları 2000rpmde çalıştırıyorsan duymazsın o ayrı.

Pompa sesi yok diyenlere inanma deepcoolun sıvı soğutucuların pompaları sürekli son hızda çalışıyor hızını ayarlayamıyorsun ve baya sesli çalışıyor tiz bir sesle baş ağrıtan cinsten. Kasa içindeki fanları 2000rpmde çalıştırıyorsan duymazsın o ayrı.

Hocam 2 yıl önce aldım R9 5900X te kullanıyorum banamısın demedi maşallah taş gibi valla pompa sesi yok. Fanları sesli çalışıyordu elimdeki eski msi sıvı soğutucunun fanlarını buna taktım daha sessiz ve daha performanlı çalışıyor

yani beni rahatsiz eden bir ses olmadi simdiye kadar. ama ufak bir cizirti sesi geliyor pompadan. ama abarti bir sey degil. kulaginizi yaklastirip dinlemeniz lazim. kasanin kapagini falan kapatinca bir ses duyulmuyoz zaten. ekran kartim da coil whineli :) . o kapatiyor pompayi yuke binince tamamen :). sivi sogutucular hava sogutuculara nazaran bu sekilde handikaplari olan cihazlar. servise gondersem o minik ses icin ciddiye almazlar beni. sorun istemiyorum diyene hava sogutucular hala en guvenli tercih. o tarafa yonelebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pompa sesi varda abarti bir sey degil. benim ki kulagini yaklastirmadigin surece duyulmuyor bile. gayet memnunum urunden.

!!!guncelleme;
eski buzdolaplari gibi calisan urunler varmis simdi gordum :). bu sekilde bir sey cikarsa degisim saglarlar herhalde zaten. ben bir sorun yasamadim ama simdiye kadar. sansliyimdir belki de bilmiyorum...

Son düzenleme:
Beyaz bir kasam var. Ekran kartım ramlerim ve anakartım ise siyah. Sıvı soğutucu almayı düşünüyorum ve bu konuda ki ürün ile linkteki ürün arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı?

Geri