Deep Cool Deepcool LT720 Rgb 360MM INTEL(1700P)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Son 6 aydaki en düşük fiyat
Koca 6 ayda 1 bunun fiyatı artmadı herhalde. 6 ay oncede 4.5k civariydi simdide.Deep Cool Deepcool LT720 Rgb 360MM INTEL(1700P)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Bundle olarak satıyordu sinerji. Deepcool kasa + deepcool 700w bronze psu + bu toplam 6000tl idi. Temmuzda kardeşim almıştı.Koca 6 ayda 1 bunun fiyatı artmadı herhalde. 6 ay oncede 4.5k civariydi simdide.![]()
Pompa sesi var mı böyle rahatsız eden cinsten.fiyatı güzel, en baba işlemcileri bile soğutur. uzun suredir kullanıyorum bu ürünü. herhangi bir sikinti yasamadim simdiye kadar. ihtiyaci olanlar bu fiyata rahatlikla degerlendirebilir.
pompa sesi yok fan sesi biraz yüksek fanları başka fanla değiştirsek nasıl olur bilmiyorumPompa sesi var mı böyle rahatsız eden cinsten.
Pompa sesi yok diyenlere inanma deepcoolun sıvı soğutucuların pompaları sürekli son hızda çalışıyor hızını ayarlayamıyorsun ve baya sesli çalışıyor tiz bir sesle baş ağrıtan cinsten. Kasa içindeki fanları 2000rpmde çalıştırıyorsan duymazsın o ayrı.Pompa sesi var mı böyle rahatsız eden cinsten.
Pompa sesi yok diyenlere inanma deepcoolun sıvı soğutucuların pompaları sürekli son hızda çalışıyor hızını ayarlayamıyorsun ve baya sesli çalışıyor tiz bir sesle baş ağrıtan cinsten. Kasa içindeki fanları 2000rpmde çalıştırıyorsan duymazsın o ayrı.
yani beni rahatsiz eden bir ses olmadi simdiye kadar. ama ufak bir cizirti sesi geliyor pompadan. ama abarti bir sey degil. kulaginizi yaklastirip dinlemeniz lazim. kasanin kapagini falan kapatinca bir ses duyulmuyoz zaten. ekran kartim da coil whineliPompa sesi var mı böyle rahatsız eden cinsten.
pompa sesi varda abarti bir sey degil. benim ki kulagini yaklastirmadigin surece duyulmuyor bile. gayet memnunum urunden.Pompa sesi yok diyenlere inanma deepcoolun sıvı soğutucuların pompaları sürekli son hızda çalışıyor hızını ayarlayamıyorsun ve baya sesli çalışıyor tiz bir sesle baş ağrıtan cinsten. Kasa içindeki fanları 2000rpmde çalıştırıyorsan duymazsın o ayrı.