Gemi stajına giderken monitör götürebilirmiyim ?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba 2 güne gemiye çıkacağım yurt dışına gidicem ve yanıma ps4 alıcam dolayısıyla monitörümü de goturucem fakat bu monitör sanırım tv olarak geçiyor ve babam gümrük işinde, tv içerisinde bir parçadan ötürü izin vermeyebilirler dedi bu konuda bilgisi olan var mı valize koyup götürmeyi planlıyorum

Merhaba 2 güne gemiye çıkacağım yurt dışına gidicem ve yanıma ps4 alıcam dolayısıyla monitörümü de goturucem fakat bu monitör sanırım tv olarak geçiyor ve babam gümrük işinde, tv içerisinde bir parçadan ötürü izin vermeyebilirler dedi bu konuda bilgisi olan var mı valize koyup götürmeyi planlıyorum
Olabilir hangi monitörü kullanıyorsun ve hangi parça sorun olur dedi bilmiyorum onu bilmeden de net konuşamam ama gümrüklerde belli sınırlar olur o doğru.

ilk defa çıkıyorum stajer olarak çıkacağım. arkadaşıma sormuştum götür dedi ben götürmedim pişman oldum dedi sıkılırsın yoksa dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir hangi monitörü kullanıyorsun ve hangi parça sorun olur dedi bilmiyorum onu bilmeden de net konuşamam ama gümrüklerde belli sınırlar olur o doğru.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğraftaki in aynısı vestel 22FA5100K 22'56 cm parça deilde bandrolleri varmış ondan vergi alabiliyorlarmış

Ekler

• 1000041226.webp
    1000041226.webp
    45.8 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888