Sistemim aşağı yukarı ne kadar eder sizce

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
96
Zaten eski ve zamanında param yok diye biraz derme çatma toplamak zorunda olduğum bi sistem olduğu için fiyatı düşük tutmakta fayda var tabi biliyorum.
Gigabyte A320M-H anakart
Ryzen 5 1600x işlemci (AM3 fana ayak alıp uydurmuştum)
Rx 570 4gb (3 ay mining çıkışlı olarak aldığım için normal fanları yerine kasa fanları takılı soğutması daha iyi aslında ama fiyattan düşer tabi biliyorum)
2x8 gb 3200MHz Hikvision ram
600 watt 85plus sertifikalı fsp psu (kablosunun bi ucunu ekran kartında ki kasa fanına bağlamak için kesip birleştirdim)
256gb Turbox ssd (okuma ve yazma hızları aldıktan 3 ay sonra 200mb ye kadar düşmüştü öyle idare ettim)
300gb Samsung HDD

Ekler

• 20251204_162843.webp
    20251204_162843.webp
    427.4 KB · Hit: 32
  • 20251204_162803.webp
    20251204_162803.webp
    813.2 KB · Hit: 28
Zaten eski ve zamanında param yok diye biraz derme çatma toplamak zorunda olduğum bi sistem olduğu için fiyatı düşük tutmakta fayda var tabi biliyorum.
Gigabyte A320M-H anakart
Rx 570 4gb (3 ay mining çıkışlı olarak aldığım için normal fanları yerine kasa fanları takılı soğutması daha iyi aslında ama fiyattan düşer tabi biliyorum)
600 watt 85plus sertifikalı fsp psu (kablosunun bi ucunu ekran kartında ki kasa fanına bağlamak için kesip birleştirdim)
256gb Turbox ssd (okuma ve yazma hızları aldıktan 3 ay sonra 200mb ye kadar düşmüştü öyle idare ettim)
300gb Samsung HDD
8-10 civarı eder bence en fazla

Bi bilgisayar almıştım 5ay falan önce rx 580 r5 2600 hemen hemen diğer aksamlar aynı kasa daha iyi sadece bide 10bine almıştım tahminen senin sistemin fiyatlarda arttığı için 7-8 eder diye tahmin ediyorum.

5 bin zor eder

Ayrı ayrı satarsanız işlemciye 900₺ veririm

sende öldürdün hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8-10 civarı eder bence en fazla
8k fiyat bandı banada okey geldi satmayı düşünürsem pazalığıyla tabi düşünülür.

Bi bilgisayar almıştım 5ay falan önce rx 580 r5 2600 hemen hemen diğer aksamlar aynı kasa daha iyi sadece bide 10bine almıştım tahminen senin sistemin fiyatlarda arttığı için 7-8 eder diye tahmin ediyorum.
Benimde kafamdaki fiyat bandı buydu açıkçası ortalama bi piyasa tahminide istiyim dedim burdan teşekkürler.

Ayrı ayrı satarsanız işlemciye 900₺ veririm
Maalesef ayrı ayrı satmam zor hocam yinede aklımda bulunsun teşekkürler

sende öldürdün hocam

8k fiyat bandı banada okey geldi satmayı düşünürsem pazalığıyla tabi düşünülür.
Kanka işlemci düşük ekran kartı miningli adam akıllı ssd hdd yok satabilmen mucize olur

Kanka işlemci düşük ekran kartı miningli adam akıllı ssd hdd yok satabilmen mucize olur
Sen suanki piyasaya tekrardan bi goz gezdir istersen ikinci el piyasasinda zaten sistemin kotu be satilmasi zor oldugunu bende biliyorum yinede bunu bilerek git bir bak sitelere fiyatlara bakalim.

Sen suanki piyasaya tekrardan bi goz gezdir istersen ikinci el piyasasinda zaten sistemin kotu be satilmasi zor oldugunu bende biliyorum yinede bunu bilerek git bir bak sitelere fiyatlara bakalim.
Kendim sattım rx 570 sistem 6.5k ya zor gitti miningsizdi hemde 1tb hdd 16 ram

Gigabyte A320M-H anakart
300gb Samsung HDD
kardeşim piyasadan haberim yok ama parçaların hep sıkıntılı. piyasasının 3'te 1ine anca gider. Çoğu şeyi ya patlak ya uydurma. Şahsen ben böyle bir sisteme para vermez 2 3 katını verir düzgün bir şey alırdım. çünkü her an bir arıza çıkarabilir. Beni yanlış anlama lütfen. umarım istediğin fiyata satarsın.

kardeşim piyasadan haberim yok ama parçaların hep sıkıntılı. piyasasının 3'te 1ine anca gider. Çoğu şeyi ya patlak ya uydurma. Şahsen ben böyle bir sisteme para vermez 2 3 katını verir düzgün bir şey alırdım. çünkü her an bir arıza çıkarabilir. Beni yanlış anlama lütfen. umarım istediğin fiyata satarsın.
Esas para eden parcalarinda bir sorun yok zaten ve diger sıkıntılarida cozdum tek sıkıntı olusturabilicek suanda ram o da bir tanesi sıkıntılı onun harici suan islemcimi almak isteyen kisiye yazdim zaten bu konuda coktan karar vermistim

Geri