Anakart pini yamuldu b760

msı b760 gaming plus anakart aldim test ettirmeye pc ciye göturdüm o zamana kadar sorun yoktu fotoğraf bile var soketin sağlamliģinin istanbul ümraniyedeki beyas computer a götürdüm bende ordaydim adamalr lga1700 anakarta eski nesil islemci takmaya calisti ve bana hangi islemci destekliyo diye sordular nese söyledim test yaptik ettik ekran geldi kapadik adam islemciyi söktü ve senin pin yamukmus dedi dedim nasi olur yamuk değildi sen ellemissjndir filan biz yapmayiz dedi fotoğrafi gösterdim yine sen yapmissindir fark etmeden dedi ben ne yapmaliyim birde benden 500tl para aldılar önceki ve sonraki fotoğraflarida paylastim ben birikimimle aldiğim anakart ne hale getirdi
En korkulu rüyam şu pin yamulması. Korkmana gerek yok işinin uzmanı bir bilgisayarcının elinde düzeltilebilir bir sorun. Ama sana biraz maliyeti olacak. Bilmediğin uyduruk mahalle bilgisayarcılarına da gitme bundan sonra.

2. el aldim 20 ay garantili ama pin düseltilemezmi iģneule filan
Duzelebilir. Anlamıyorsan çok uğraşma ama . Bölüm hocaların bakar. Pin kopmadığı sürece çalışır düzelirse.
LTT kanalında %80 oranla mı ne pini kopuk anakartları bile hayata döndürmustu

En korkulu rüyam şu pin yamulması. Korkmana gerek yok işinin uzmanı bir bilgisayarcının elinde düzeltilebilir bir sorun. Ama sana biraz maliyeti olacak. Bilmediğin uyduruk mahalle bilgisayarcılarına da gitme bundan sonra.
mecburdum elimde islemci ram yok arkadaskma dedim vermedi 10 takla atti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duzelebilir. Anlamıyorsan çok uğraşma ama . Bölüm hocaların bakar. Pin kopmadığı sürece çalışır düzelirse.
LTT kanalında %80 oranla mı ne pini kopuk anakartları bile hayata döndürmustu
içim rahatlamaya basladi adamlar bide bana ne dedi sizce sen islemci alinca oyunda filan birden kapanabilir öule olursa getir tamir ederiz 300tl ye diyo

mecburdum elimde islemci ram yok arkadaskma dedim vermedi 10 takla atti

içim rahatlamaya basladi adamlar bide bana ne dedi sizce sen islemci alinca oyunda filan birden kapanabilir öule olursa getir tamir ederiz 300tl ye diyo
Konum atta gitmeyelim, önünden geçersek de taşlayalım.

Googleden de kötü yorum bırakırız

vallami

ben dalardimda 2 kisilerdi dükyanin arka atolyesi simdi ortaya alirlar filan

vallami

ben dalardimda 2 kisilerdi dükyanin arka atolyesi simdi ortaya alirlar filan
Taşlayalım derken ironi yaptım tabii:D
Map linkini at ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular