MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Anakart 3133TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,335
2 yıl PC toplanmaz
2-3 ay önce de aynısını diyorlardı tam tersine toplayanlar hazır sistem alanlar (doğru fiyattan) gayet mantıklı iş yaptılar. Şuan Ram hariç aşırı zamlanan ürün yok onu da ikinci el alırsın idare etsin yeter

2-3 ay önce de aynısını diyorlardı tam tersine toplayanlar hazır sistem alanlar (doğru fiyattan) gayet mantıklı iş yaptılar. Şuan Ram hariç aşırı zamlanan ürün yok onu da ikinci el alırsın idare etsin yeter
Hocam şöyle bir sepetim var 3 taksit oluyor. Amazon çok bekledim, bu akşam son oradan bir şey çıkmayacak gibi. Anca 7800xd ve 9060xt alabildim. Bu sepeti nasıl ve vatandan şuan hangi anakartı alırdınız? Kendiniz olsanız ne alırdınız onu da yazabilirsiniz. Ssd sanırım incehesap indirimi bakacağım, ssd pahalı geldi gözüme. Yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• Screenshot_20251226_010237_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20251226_010237_Samsung Internet.webp
    78.3 KB · Hit: 50
3 4 kat pahalıya ram şahsen ben almam alan illaki olacaktır dediğin gibi ram harici fiyatlar makul muhtemelen satışlar daha da düşeceği için daha uygun fiyatlarda ürünler bulmak mümkün olacaktır ileride

Hocam şöyle bir sepetim var 3 taksit oluyor. Amazon çok bekledim, bu akşam son oradan bir şey çıkmayacak gibi. Anca 7800xd ve 9060xt alabildim. Bu sepeti nasıl ve vatandan şuan hangi anakartı alırdınız? Kendiniz olsanız ne alırdınız onu da yazabilirsiniz. Ssd sanırım incehesap indirimi bakacağım, ssd pahalı geldi gözüme. Yardımcı olursanız sevinirim
Seçtiğin kasa gereksiz pahalı bence daha iyi seçenekler olabilir sıvı soğutucu daha iyi seçenekler olabilir masaüstü tavsiye bölümünde konu açın gören daha iyi destek olur

3 4 kat pahalıya ram şahsen ben almam alan illaki olacaktır dediğin gibi ram harici fiyatlar makul muhtemelen satışlar daha da düşeceği için daha uygun fiyatlarda ürünler bulmak mümkün olacaktır ileride

Mecbur 16lık almak zorundayım ben örneğin. İleride fiyatlar normale dönerse 32x2 alıp eldekini birine hediye edeceğim şu yaşadığımız çilenin hayrına.

2 yıl PC toplanmaz
Hazır sistem firmaları ile Youtube sistemler yapanlar stoklar bitiyor. İnsanlar artık üçe, beşe bakmıyor. Bugün almazsam, yarında üç, beş daha fazla cebimden para çıkar endişesi ile alıyor. 2el desen yaşadığın şehre göre avantajları değişiyor.

Şansıma tüküreyim, işin içinden çıkamıyorum. 10600K ve Ryzen 5 5600 iki adet sistem var evde, 9070 XT alıp 2K ya geçmek istiyorum ama bu işlemciler darboğaz yapıyor. Mevcut sokette işlemci güncellesem İşlemci fiyatları 2.el bile uçuk o yüzden mantıklı değil. Yeni düzen ddr5 toplasam ramler uçuk. Ne yapacağımı şaşırdım artık...

Şu tr forumda klişe olmuş söz "bekle fiyatı düşecek" duyunca nedense sinek viziltisi gibi sinirimi bozuyor.
İlk olarak beklemen senin zararına çünkü yaşadığın ülke kendimi bildim bileli hep yüksek enflasyonu vardı.
İkinci olarak artık dünyada kutuplaşma olduğu için sürekli bir manipülasyona açık şirketler maximum kar içinde farklı metodlar deniyor.
Yani bu kadar optimist olmak için çok mu ugrasiyorsunuz hayır benim bilmediğim metaverse var da ben mi bilmiyom

Şu tr forumda klişe olmuş söz "bekle fiyatı düşecek" duyunca nedense sinek viziltisi gibi sinirimi bozuyor.
İlk olarak beklemen senin zararına çünkü yaşadığın ülke kendimi bildim bileli hep yüksek enflasyonu vardı.
İkinci olarak artık dünyada kutuplaşma olduğu için sürekli bir manipülasyona açık şirketler maximum kar içinde farklı metodlar deniyor.
Yani bu kadar optimist olmak için çok mu ugrasiyorsunuz hayır benim bilmediğim metaverse var da ben mi bilmiyom
Kutuplastirmayi küresel piyasalara birakmiyorsun sen yaratiyorsun zaten şuan :) ben fikrimi söylüyorum hiç bir şeyi ben 5 6 kat pahaliya almam PC siz kalırım daha iyi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri