bütçe nedir tam olarakUpp++
5 10 k arasıbütçe nedir tam olarak
hocam bu çok geniş bi aralık ama kendi kullandığım bu monitörü önerebilirim biraz daha çıkabilirseniz onun dışında attığım konuda tayfun hocamın incelemeleri var orda özellikleri fiyatı kafanıza yatan varsa orayada bakabilirsiniz5 10 k arası deyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 10 k arası
Bilgisayardan çok anlamadım dan sistemi oraya koydum örnek veriyorum bu sisteme 2k 144 hrz IP bak atıyorum 240 hrz bu sistem için yeterli yada fazla gibihocam bu çok geniş bi aralık ama kendi kullandığım bu monitörü önerebilirim biraz daha çıkabilirseniz onun dışında attığım konuda tayfun hocamın incelemeleri var orda özellikleri fiyatı kafanıza yatan varsa orayada bakabilirsiniz
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
- Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim
- Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim.
- Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim.
- Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri yapacağım.
- Tier list şeklinde olmayacak çünkü epey uğraştırıcı.
- Verilen bilgiler kâğıtüstü veriler değildir, ölçüm cihazı vasıtasıyla elde edilen inceleme verileridir. Eğer yeterli bilgi yoksa, not olarak neden iyi olduğunu düşündüğümü açıklayacağım.
- Fiyatları takip edip en...
- Tayfunns
- Cevaplar: 117
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
hocam sisteminiz 2k için gayet yeterli. ben mesela sizin sistemden çok daha düşük bi sistemle kullanıyorum 2k monitörü. zaten istediğinizde ayarlarından 1080p ye ve 144hz e çekebiliyorsunuzBilgisayardan çok anlamadım dan sistemi oraya koydum örnek veriyorum bu sisteme 2k 144 hrz IP bak atıyorum 240 hrz bu sistem için yeterli yada fazla gibi
Arkadaşlar ekte görmüş olduğunuz sistem için monitör önerisi fikirlerinizi bekliyorum
F/P olursa iyi olur
Teşekkür ederim peki idareden elimde 144 hrz 1080 p monitör var geçici olarak kullansam sorun yaşarmıyımhocam sisteminiz 2k için gayet yeterli. ben mesela sizin sistemden çok daha düşük bi sistemle kullanıyorum 2k monitörü. zaten istediğinizde ayarlarından 1080p ye ve 144hz e çekebiliyorsunuz
hayır kullanabilirsinTeşekkür ederim peki idareden elimde 144 hrz 1080 p monitör var geçici olarak kullansam sorun yaşarmıyım