Hangi laptop görece daha az performanslı msi mı yoksa game garaj slayer mı?

Reaksiyon skoru
1
bu iki model arasında servis(teknik destek), soğutma performansı, malzeme kalitesi, yazılım desteği vb. benzeri birçok konuda kafam karıştı özellikle game garajın daha iyi donanım veriyor olması kafamı karıştırıyor
hangisini alırsam alayım en az bir beş sene kadar kullanacağım büyük ihtimalle bu dediklerime göre sizce hangisini almak en mantıklı acaba

bu iki model arasında servis(teknik destek), soğutma performansı, malzeme kalitesi, yazılım desteği vb. benzeri birçok konuda kafam karıştı özellikle game garajın daha iyi donanım veriyor olması kafamı karıştırıyor
hangisini alırsam alayım en az bir beş sene kadar kullanacağım büyük ihtimalle bu dediklerime göre sizce hangisini almak en mantıklı acaba
Ben verdiğiniz gamegarajın laptopunu aldım. 64500e getirttim paraf puan ile.
Memnunum. Ekran, parlaklık, hız, işlemci ve serinlik konusunda
Arada fiyat farkı yoksa msi almanız mantıklı olur. Msi 17 inç. Büyük olması bence bir artı.

Ben verdiğiniz gamegarajın laptopunu aldım. 64500e getirttim paraf puan ile.
Memnunum. Ekran, parlaklık, hız, işlemci ve serinlik konusunda
Arada fiyat farkı yoksa msi almanız mantıklı olur. Msi 17 inç. Büyük olması bence bir artı.
peki işlemci farkı fark edilecek kadar büyük mü? birde iki markanın teknik servisleri nasıl bir bilginiz var mı acaba?

İşlemcileri arasında devasa fark var. İşlemci performansı önemliyse Game Garaj daha mantıklı.

Hem ekranı büyük olsun hem de işlemci performansından ödün vermeyeyim dersen bu modele bakabilirsin. Attığın MSI ile aynı kasayı kullanıyor.
Gamegarajdan zaten bu modeli beğenmiştim
şuanda sadece hangisini almalıyım diye düşünüyorum ama yine de öneriniz için teşekkür ederim.

peki işlemci farkı fark edilecek kadar büyük mü? birde iki markanın teknik servisleri nasıl bir bilginiz var mı acaba?
Teknik servisle ilgili bilgim yok. Asus desen rezil bir garanti derim.
Gamegaraj yerel firma. Asus kadar kötü olacağını düşünmüyorum.
Garantiye göndermeden önce laptopunu un resmini ve videosunu yanınızda bir tanıdık olma şartıyla çekin. Sonradan aksini iddia etmemeleri için. Hatta çekerken de kargocuda paketleyip çekin. Artık güven kalmamış kimseye. İnsanın eşi, çocuğu babasına yanlış yapıyor . Her gönderi kayıt altına alınmalı.

Garantiye göndermeden önce laptopunu un resmini ve videosunu yanınızda bir tanıdık olma şartıyla çekin. Sonradan aksini iddia etmemeleri için. Hatta çekerken de kargocuda paketleyip çekin. Artık güven kalmamış kimseye. İnsanın eşi, çocuğu babasına yanlış yapıyor . Her gönderi kayıt altına alınmalı.
Evet haklısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1766941847493.webp
1766941852712.webp

Paylaştığım laptop modellerinin işlemcilerinin arasında böyle bir benchmark puanı farkı var, sizce hissedilir bir fark olur mu?

Gamegarajdan zaten bu modeli beğenmiştim
şuanda sadece hangisini almalıyım diye düşünüyorum ama yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Her iki model de güzeldir, işlemci performansı gerekiyorsa Game Garaj tercih edilir bu durumda. Gündelik kullanımda fark olmaz ama işlemci performansı gerektiren uygulamalarda bariz fark olur.

Game Garaj modelinde Ryzen 9 varken, MSI modelinde daha düşük olan Ryzen 7 bulunuyor.
Slayer serisi zaten MSI üretimi kasaları kullanıyor. Malzeme kalitesi ve soğutma performansı birebir aynı. Aynı kasa kalitesinde daha güçlü işlemci sunduğu için Game Garaj almak daha mantıklıdır.

GameGaraj alırdım. Kasa aynı zaten. MSI ve ASUS gibi dünya klası denilen markalar hala termal pad'e geçemediler. Ama R9T modellerde şu aralar ısınma sorunları baş gösteriyor. Ama yaşamayanlarda var. GameGaraj öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri