GlowİntheDark
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Ayakkabı deri bile değil vinlex yapay suni deri.
Suni deri olsa suni deri yazar. Ayrıca bu fiyata nasıl bir beklentiniz var anlamadım.Ayakkabı deri bile değil vinlex yapay suni deri.
Hocam, 41 numara harici seçenek kalmamış zaten, istesek de istemesek de süvariden alacağız...Arkadaşlar sakın almayın. Birebir aynı bot n11'de 1274 lira!!! Süvari satıcısı. Ayrıca kuponlarınızı kontrol edin ben 1174 liraya aldım.
Siyah Bot-33709 Siyah 41 Fiyatları ve Özellikleri
Siyah Bot-33709 Siyah 41 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben dana deri yazıyor diye almıştım iptal etsem miSuni deri olsa suni deri yazar. Ayrıca bu fiyata nasıl bir beklentiniz var anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
ne farkı var bu kalitesiz mi anlamadım. ağır mı ne eksisi varBen dana deri yazıyor diye almıştım iptal etsem mi
İlk atıldığında vardı45 numara hiçbir ayakkabı indirime girmiyor. Boykot falan etmek lazım bu satıcıları.
Dana deri zaten. Arkadaş sallıyor bilmeden.Ben dana deri yazıyor diye almıştım iptal etsem mi
iade butonu bendede çıkmadı.Beyler bunu nasıl geri iade ediyoruz? Hesap oluşturmadan sipariş etmiştim, beden büyük geldi. İade edicem de nasıl edicem en ufak bir fikrim yok.