Hangi 5070 laptop alınmalı

Luxly

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
80000
arkadaşlar 4 tane laptop arasında seçim yapamıyorum her birini forumlarda redditte bir başkası gömüyor ne yapıcağımı şaşırdım yılbaşı gelmeden vermek istiyorum 4 model arasında kaldım hangisi sizce alınmalı

yani bütçeden dolayı gamegaraj daha mantıklı geliyordu ama cok zorlarsam diğerlerini de alabilirim

Loq alınmaz adamlar RTX 5070 karta 1080p ekran koyarak kartı öldürmüşler. HP desen kronik sensör sorunu var.
Slayer en mantıklı tercih kanka. Listedeki en iyi panele ve en güçlü işlemciye sahip model o. Kalite ve soğutma konusunda da başarılıdır.

Slayer üzmez. Omen laptoplar deli gibi watt kısıtlıyor. Lakin Hall sensör sorunu Victus 16 serisine göre az görülüyor. A16'nın kasası metal olması dışında çok bir olayı yok. Coil whine ve pump out görülen bir model aynı zamanda. Lenovo ise fiyatını hak etmiyor.

arkadaşlar 4 tane laptop arasında seçim yapamıyorum her birini forumlarda redditte bir başkası gömüyor ne yapıcağımı şaşırdım yılbaşı gelmeden vermek istiyorum 4 model arasında kaldım hangisi sizce alınmalı

yani bütçeden dolayı gamegaraj daha mantıklı geliyordu ama cok zorlarsam diğerlerini de alabilirim
Gamegarajın x7t 5070 modelini kullanıyorum memnunum

Loq alınmaz adamlar RTX 5070 karta 1080p ekran koyarak kartı öldürmüşler. HP desen kronik sensör sorunu var.
Slayer en mantıklı tercih kanka. Listedeki en iyi panele ve en güçlü işlemciye sahip model o. Kalite ve soğutma konusunda da başarılıdır.
Benim aklımdan geçende gamegarajdı zaten her konuda ama bazı insanlar ki bu bahsettigim 2-3 kişi sanırım heryerde olumsuz yorumlarını görüyorum ondan dolayı çekinmiştim sadece teşekkür ederim kararımı verdim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Slayer üzmez. Omen laptoplar deli gibi watt kısıtlıyor. Lakin Hall sensör sorunu Victus 16 serisine göre az görülüyor. A16'nın kasası metal olması dışında çok bir olayı yok. Coil whine ve pump out görülen bir model aynı zamanda. Lenovo ise fiyatını hak etmiyor.
lenovo dediğiniz gibi özellik olarak hem alt hem pahalı omen konusundada haklısınız sadece gamegarajın garantisi vs firma olarak diğerlerine göre biraz daha az bilindik marka oldugu için şüphem vardı

9 Taksit slayer alın kesinlikle hocam

bunu yapmayı düşünüyorum bende teşekkür ederim herhangi bir sorun yaşamadınız değil mi

Gamegarajın x7t 5070 modelini kullanıyorum memnunum
ısınma konusunda vs bir sorun yaşattı mı şuana kadar veya ekran konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,175
Üyeler
187,005
Son üye