24 inç 1080 p den 27 inç 2 kya devasa fark

Enes6934

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamla bu konuşmam tüm 24 den 27 inç 2 k geçmeyi düşünenlere gelsin anlık olarak 24 inç 1080 p 144hz asus tuf monitörümü bıraktım ve yerina aoc 27 inç 2 k 27 inç bir monitör aldım ve şu nu söyliyeyim ben daha önce oyun oynamamışım aradaki fark devasa kesinlikle geçin 2 k ya fark çokkkk büyüüüüüüükkkkk

Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamla bu konuşmam tüm 24 den 27 inç 2 k geçmeyi düşünenlere gelsin anlık olarak 24 inç 1080 p 144hz asus tuf monitörümü bıraktım ve yerina aoc 27 inç 2 k 27 inç bir monitör aldım ve şu nu söyliyeyim ben daha önce oyun oynamamışım aradaki fark devasa kesinlikle geçin 2 k ya fark çokkkk büyüüüüüüükkkkk
24 inc ve 27inc arasındaki fark çok büyük oyunlardan filmlerden videolardan çok çok daha fazla keyif alıyor insan

Fark inanılmaz yerimde duramıyorum la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24 inc ve 27inc arasındaki fark çok büyük oyunlardan filmlerden videolardan çok çok daha fazla keyif alıyor insan
O anlamda büyük demedim fark çok büyük büyüklük ideal

Cs oynuyormusun ? Oyunda duum ne çözünürlüğü ne yapıyorsun

24 inç 1080P 'den 27 inç 2k'ya geçtiğimde ben de baya beğenmiştim aynı senin gibi. Sonra 32 inç 4k oled'e geçtim şuan dağın zirvesinde gibi hissediyorum :D

Bence devasa bir fark yok ama farkı hissediyorsun. 4k'da fark muhakak çok daha yüksektir.
Katılıyorum. Ben 2K'da çok tat almadım denedim. 24.5 1080P daha büyük görseller her video özellikle youtubeda cuk diye oturuyor her şey daha büyük ve net. Ben 24.5 1080P FAST IPS devam diyorum.

Hikayeli oyunlar için çok iyi ama fps oyunlarında alışmak gerekiyor

2k 27 inch monitöre geçince ben çok bir fark görmedim. ha sadece cs oynuyorum orası da ayrı

2k 27 inch monitöre geçince ben çok bir fark görmedim. ha sadece cs oynuyorum orası da ayrı
Eğer 2K monitör kullanıyorsan ve cs giriyorsan görüntü daha bulanık oluyor pikseller daha fazla olduğu için düşük çözünürlük kullanıyorsan haberin olsun. Ve 27 inç büyük olduğu için baktığın alan büyüyor.

Geri