Tibbi sekreter dövmek bence caizdir

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
Ehliyet için sağlık raporu almaya gittim kan sonuçlarıma baktı doktor hanım hersey normaldi bir tek sonuç haricinde onun içinde kendisi bana dahiliyeden randevu aldı en erken 10 gün var gitmeden öncede tembihledi sakın ihmal etme randevuya git. 10 gün boyunca bekledim randevudan 1 gün önce randevuyuda onayladım randevu günü 1 senede yapmadığım kişisel bakımımi yaptım hazırlandım hastanede biraz uzak toplu taşıma ile erkenden çıktım randevuya 1 saat kala hastaneye vardım randevu sistem tarafından iptal edildi 1 saat kala. Yani tamam sorun çıkmış olabilir 1 gün sonrasına ertelersin iptal etmek ne. En erken randevuda 20 gün sonra. Her bir tarafımı incittigimde hastaneye giden biride değilim sistemde kaydım falan yok hiç kan bile vermemisim ilk defa işim düştü onda da mağdur oldum.

Ehliyet için sağlık raporu almaya gittim kan sonuçlarıma baktı doktor hanım hersey normaldi bir tek sonuç haricinde onun içinde kendisi bana dahiliyeden randevu aldı en erken 10 gün var gitmeden öncede tembihledi sakın ihmal etme randevuya git. 10 gün boyunca bekledim randevudan 1 gün önce randevuyuda onayladım randevu günü 1 senede yapmadığım kişisel bakımımi yaptım hazırlandım hastanede biraz uzak toplu taşıma ile erkenden çıktım randevuya 1 saat kala hastaneye vardım randevu sistem tarafından iptal edildi 1 saat kala. Yani tamam sorun çıkmış olabilir 1 gün sonrasına ertelersin iptal etmek ne. En erken randevuda 20 gün sonra. Her bir tarafımı incittigimde hastaneye giden biride değilim sistemde kaydım falan yok hiç kan bile vermemisim ilk defa işim düştü onda da mağdur oldum.
hocam benimde dahiliye ve göz var dahiliyede tam olarak ne yapıyorlar acaba

hocam fiş vermiyorlar mı ben bazen fiş alıyorum yarım saat bekliyom giriyom

hocam benimde dahiliye ve göz var dahiliyede tam olarak ne yapıyorlar acaba
Biraz geç gördüm hatta baha gec gördüm. Göz hayatımda gördüğüm en kolay muayene odaya girip cikiyon. Dahiliyede de hangi şikayetle gittiğine bağlı. Neyden gidersen git zaten once seni bir kan vermeye yollar sabah erkenden gittiysen öğleden sonra gel der öğleden sonra gittiysen yarın sabah gel der cuma günü öğleden sonra gittiysen Allah belanı versin git pazartesi gel der. Kan sonucuna bakar ( kendinde bakabilirsin e nabizdan hatta chat gptye gösterip teşhis bile koyabilirsin kendine) sonra sorununla ilgilenmeye başlar doktor teşhis koymaya çalışır eğer basit birseyse zaten doğrudan ilacı yazar eve yollar sıkıntılı şeyler varsa bazı hayatı organların değerlerindeki sıkıntılar radyolojik görüntüler ister tahliller falan ister sana bir hastane turu attırır yani. Yani şöyle söyleyeyim kısaca çok ciddi bir sorunun yoksa organlarla ilgili falan oranı buranı ellemezler mabadina bakmazlar şahsen benim en büyük korkum arka tampona bakmak isterler falan cidden tıpta böyle birsey var yani sorunu hemen arka kapıdan buluyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fiş vermiyorlar mı ben bazen fiş alıyorum yarım saat bekliyom giriyom
O gün randevu iptal olmasaydı zaten fişi alıp beklicektim. Artık o fiş olayı çoğunlukla kalktı ya kırsal bir bölge falan değilse hepsi randevulu alıyor artık. Fiş olayı iyiydi canın ne zaman sıkılırsa gidiyordun

al benden de o kadar anamlar ortaokulda sınıftakilerle anlaşamıyorum diye götürdü şuan devlet de bana deli muamelesi çekiyor

Gecen okullar açılmadan tek başıma doktora gitmiştim doktor tek gelmeme laf etmedi sekreter 18 yaşından küçük hocam tek almayalım dedi tüm tıbbi sekreterlerin..

Gecen okullar açılmadan tek başıma doktora gitmiştim doktor tek gelmeme laf etmedi sekreter 18 yaşından küçük hocam tek almayalım dedi tüm tıbbi sekreterlerin..
Valla vekil olsam her sene bir günü tibbi sekrete dövme günü diye bir kanun teklifi yaparım. Ülkedeki tibbi sekreterler yılda bir defa dayak yiyecek buna karşılıkta o ay yarım maaş prim alacaklar şahsen tibbi sekreter olsam hergun dayak yemek isterdim

Sadece tıbbi sekreterleri değil hemşireleride dövmemiz lazım ✍️ Hayatımda bu kadar berbat insanlar görmedim. Doktorun yanında hanım hanımcık oluyorlar doktor gittiğinden bir anda ahkam kesmeye başlıyorlar

Geri