Yarın matematik sınavım var ne yapacağımı bilmiyorum

Alomoncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
218
Evet yarın matematik sınavım var ne yapacağımı bilmiyorum özel okul olduğumuz için hocalar soruları atardı onlara çalışırdık ama bu yeni hoca konu verdi ve sadece ne yapacağımı bilmiyorum yazılı videolarında konuların hangi konu olduğuna anlam veremiyorum şuan fena korku içerisindeyim resmen önceki sınavda soru verildiği halde 20 aldım herkes 100 aldı gram bakmadım mal gibi birşeyler yapmam lazım konular şunlar:1.kosinüs teorimi 2. sinüs teorimi 3. fonksiyonun tersi (tan vb)) 4. 2 nokta arassı uzaklık analitik 5. 1 noktası ve eğimi bilinen doğrunun denklemi 6.noktası ve doğrunun denklemi bilinen(bir noktanın doğruya olan uzaklığı) 7.doğrusal fonksiyon grafikleri

Çalışacaksın dostum yapacak başka bir şey yok.Olduğu kadar yapacaksın.

süren oldukça kısıtlı konuyu hızlı ve anlaşılır bir hocanın dilinden dinlemen gerekiyor. matematiğin güler yüzünü öneririm. kaçıncı sınıftın bu arada?

süren oldukça kısıtlı konuyu hızlı ve anlaşılır bir hocanın dilinden dinlemen gerekiyor. matematiğin güler yüzünü öneririm. kaçıncı sınıftın bu arada?
11.Sınıf

ben o zamanlar derleri matematiğin güler yüzünden dinliyordum, sana da öneririm kısa ve anlaşılır şekilde anlatıyor.

Evet yarın matematik sınavım var ne yapacağımı bilmiyorum özel okul olduğumuz için hocalar soruları atardı onlara çalışırdık ama bu yeni hoca konu verdi ve sadece ne yapacağımı bilmiyorum yazılı videolarında konuların hangi konu olduğuna anlam veremiyorum şuan fena korku içerisindeyim resmen önceki sınavda soru verildiği halde 20 aldım herkes 100 aldı gram bakmadım mal gibi birşeyler yapmam lazım konular şunlar:1.kosinüs teorimi 2. sinüs teorimi 3. fonksiyonun tersi (tan vb)) 4. 2 nokta arassı uzaklık analitik 5. 1 noktası ve eğimi bilinen doğrunun denklemi 6.noktası ve doğrunun denklemi bilinen(bir noktanın doğruya olan uzaklığı) 7.doğrusal fonksiyon grafikleri
Hayatında hiç mi ders çalışmadın

Geç oldu ama bir dahakine kullanırsın
Ben çalışmadığım günlerde hasta numarası yapıp rapor aldırıyordum 2-3 hafta sonra giriyordum

Özel okullar parasına bakıyor, parayı veren düdüğü çalar, derlerdi de pek aldırmazdım... :D vay be soruları ver, sınavları geç, müşterileri ürkütme, ticaretine bak :)

E tabii, sonunda YKS sınavında nal toplayacaklar, 2 yıllık önlisans bile kazanamayacak olanlar var ama zaten gerek de yok, baba parası yemek tatlı belli ki.... Bu taktiği aslında yadırgasam da biraz olsun hak da veriyorum, parası bol olanı soymak parası az olanı soymaktan daha kolay!

Geri