Turkcell Superonline mı Kablonet mi?

songokutr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,292
Fiyat ve hız aynı. Fark yok denecek kadar az. Peki hangisini tercih edelim?

Şu an nasıl bilmiyorum ama yaklaşık 10 sene önce Kablonet kullanıyorduk. Gördüğüm en kötü internetti. Video dahi izleyemiyorduk sürekli takılıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an Turkcell kullanıyoruz çok memnunum.

Şu an nasıl bilmiyorum ama yaklaşık 10 sene önce Kablonet kullanıyorduk. Gördüğüm en kötü internetti. Video dahi izleyemiyorduk sürekli takılıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an Turkcell kullanıyoruz çok memnunum.
Teşekkür ederiz. Superonline alıp geçicez gibi görünüyor.

kablonet' in kendi altyapısı mı? superonline' nin kendi altyapısı mı?

Altyapı önemli. Süperonline kullanıyorum sansür olayı çok fazla modemi istediğim gibi ayarlayamıyorum. Hız olarak da testlerde iyi iş indirmeye gelince aynı hızdaki tt altyapısı steam de 800mbit verirken sol 600mbit zor veriyor. Eğer 500mbit 200mbit bağlatıcaksan sorun yok ama 1000 alınca nedense iş pratiğe gelince zortluyor (Test verisi 900+)

süperonline alıcaksan düz internet olarak degil tv+ lı alırsan çok avantajlı oluyor gerisi içinde oyun oynuyoırsan süperonline dan kaç online oyunlarda ping hatta bant daraltması sansür her şey var eger tv+ lı almayacaksan sadece internet alacaksan kablo net al

kablonet sansüronline dan uzak dur eğer ikiside fiber ise ben kablonet kullanıyorum hem uploud hemde fiyat olarak sansüronline dan daha iyi ayriyeten cgnat ta değilim sansüronline bunun için senden sabit ip almanı isteyecektir ayriyeten sansüronline o kadar sansür ve dpi kullanıyor ki aşmak için 40 takla atak gerekiyor

3 senedir superonline kullanıyorum sadece 1 kere sorun yaşadım , ondan önce 3 sene kablonet kullandım 2 ayda bir sorun yaşıyordum

Geri