Maşallah en sorunlu ssd yi önermişsin. Kronik bozulan modeli. Adam önemli dosyalarını saklıcam diyor sizin önerdeğinize bakın :adata su650 ye bakabilirsin
Hocam bende harddisk almayı düşünüyordum ilk başta fakat forumda ssd al önerisi geldi 6k ya kadar çıkarabiliyorum bütçemibu istediğiniz tarzda bir şey değil aslında. Ancak bütcemi ucuz tutayım güvenilir olsun kenarda dursun derseniz bu modeli ÇOK uzun zamandır kullanıyorum ve aşırı memnunum. İçerisindeki turbo moduda dosya okuma yazma konusunda beni tatmin ediyo. Bütün resimlerimi belgelerimi içinde depolarım. Daha şu zamana kadar hiç sıkıntısını çekmedim. Yorumlarda arkadaşın yazdığı modelide bu forumda görmüştüm bikaç kez. Memnun olunan bi model değil.
Hocam senin önerin var mıdır pekiMaşallah en sorunlu ssd yi önermişsin. Kronik bozulan modeli. Adam önemli dosyalarını saklıcam diyor sizin önerdeğinize bakın :![]()
Hocam sadece belgelerinizi saklayacağınız bir disk almayı planlıyorsanız 6k ya kadar cıkıp bir ssd almak şahsen bana tamamen para israfı olarak geliyor. Hani oyun oynuycak olsanız ya da farklı amaçlar için kullancak olsanız evet SSD çok daha mantıklı katılıyorum bu yoruma. Ancak siz sadece belge ve önemli dosyalarımı saklıycam demişsiniz. Bence güncel ekonomide ihtiyaçlarınızı karşılıycak f/p ürünlere odaklanmak daha mantıklı. Yine de siz bilirsiniz.Hocam bende harddisk almayı düşünüyordum ilk başta fakat forumda ssd al önerisi geldi 6k ya kadar çıkarabiliyorum bütçemi
Darbe ve düşme konusunda harddisk için çok hassas çöp olur diyorlar.Hocam sadece belgelerinizi saklayacağınız bir disk almayı planlıyorsanız 6k ya kadar cıkıp bir ssd almak şahsen bana tamamen para israfı olarak geliyor. Hani oyun oynuycak olsanız ya da farklı amaçlar için kullancak olsanız evet SSD çok daha mantıklı katılıyorum bu yoruma. Ancak siz sadece belge ve önemli dosyalarımı saklıycam demişsiniz. Bence güncel ekonomide ihtiyaçlarınızı karşılıycak f/p ürünlere odaklanmak daha mantıklı. Yine de siz bilirsiniz.
kusura bakmayın iyi olduğunu okumuştum o yüzden yazdımMaşallah en sorunlu ssd yi önermişsin. Kronik bozulan modeli. Adam önemli dosyalarını saklıcam diyor sizin önerdeğinize bakın :![]()