Laptop için Gamepad Önerileri

GerHesQ

80+
Reaksiyon skoru
34
Laptopum icin gamepad almak istiyorum rocketlig vs oynamak icin pek anlamadigim icin bi yardimci olir musunuz
Bunu gordum internette birde
Birde bu baska oneriler varsa bakabikirim yardim ederseniz sevinirim

Cok pahali olmasi lazim degil beni idare etsin yeter pc de kullanicam zaten
Gamepad,
bu modele bakabilirsiniz araştırmam sonucu karar vermiştim baya memnunum. Link çalışmazsa modeli : 8bitdo Ultimate 2C
hiç fikriniz yoksa ki benimde yoktu, bence öyle 5 6k para vermeye gerek yok ilk baştaki ben ileridede vermeyi düşünmüyorum, 2C gayet yeterli ve beğendim. eğer daha da ucuz olsun derseniz bu modele:
Gamepad 2

de bakabilirsiniz. Link çalışmazsa diye modeli: Gamesir Nova Lite.

Gamepad,
bu modele bakabilirsiniz araştırmam sonucu karar vermiştim baya memnunum. Link çalışmazsa modeli : 8bitdo Ultimate 2C
hiç fikriniz yoksa ki benimde yoktu, bence öyle 5 6k para vermeye gerek yok ilk baştaki ben ileridede vermeyi düşünmüyorum, 2C gayet yeterli ve beğendim. eğer daha da ucuz olsun derseniz bu modele:
Gamepad 2

de bakabilirsiniz. Link çalışmazsa diye modeli: Gamesir Nova Lite.
Valla hocam dedigim gibi ben hic anlamiyorum hic de kullanmadim hayatimda ilk olucak bilmiyorum pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

original PS5 Controlle ise iyi yada

Xbox Wireless Controller

Attigin açılmıyor kardeş

Kötü öneri üzerine kötü öneri yapıyorsunuz hocam durun artık. PC'de Dualsense ve Xbox kontrolcüsü kullanmak mantıklı değil artık. Hall effect stickleri yok kısa sürede drift yapıyorlar. Paralarının hakkını vermiyorlar.

@GerHesQ
Bu modellere bakın.

Laptopum icin gamepad almak istiyorum rocketlig vs oynamak icin pek anlamadigim icin bi yardimci olir musunuz
bende üsttekini kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı

ben PC de kulllaniyorum SIKINTI yasamiyorum.Sen kötü buluyorsan o senin sorunun.Senin sunduklarin mi iyi oldu tamam

bende sana elli cesit Gamepad atayim istersen.PC icin uygun olmayan Laptop dami uygun ?adam Laptop ile oynayacak.

olay senin kullanıp kullanmaman değil daha uyguna daha kaliteli kollar var
ben advocate da yazdim.olabilir öneride bulunursunuz olur biter. bana neden bagliyorsunuz

alin FORMUNUZ Sizin olsun.

ben advocate da yazdim.olabilir öneride bulunursunuz olur biter. bana neden bagliyorsunuz

alin FORMUNUZ Sizin olsun.
gel küsme :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Olfi
t28 kullanıyorum 500 civarı birşeye almıştım memnunum fiyatına göre iyi

Geri