Karr Office Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa 180x80 14.650 TL

Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar fiyat performans olarak diğer yükseklik ayarlı masalara göre gayet iyi kaliteli olumsuz hiç yorum görmedim fiyat tek motorluya göre bir tık fazla ancak daha fazla aşağı yukarı ayarı mevcut ekstra bir kaç özelliğide var değerlendirecek arkadaşlar varsa bakabilir.

İndirim koduyla 14650 Tl'ye geliyor.

Tek motorlu aynı boyutta masaya sahibim, cidden aldığım en mantıklı mobilyalardan birisi. Mouse'u kolla masaya takılı kullandığım için sallanması arada fark ediyor ancak mühim bir şey değil.

Arkadaşlar fiyat performans olarak diğer yükseklik ayarlı masalara göre gayet iyi kaliteli olumsuz hiç yorum görmedim fiyat tek motorluya göre bir tık fazla ancak daha fazla aşağı yukarı ayarı mevcut ekstra bir kaç özelliğide var değerlendirecek arkadaşlar varsa bakabilir.

İndirim koduyla 14650 Tl'ye geliyor.

kendi sitesinde 14250 tl
1767538660154.webp

Ekim’de aynı masayı ve ölçüyü 17k ya almıştım. Gerçekten iyi fiyatta şu an

Tek motorlu aynı boyutta masaya sahibim, cidden aldığım en mantıklı mobilyalardan birisi. Mouse'u kolla masaya takılı kullandığım için sallanması arada fark ediyor ancak mühim bir şey değil.
ne gibi yararı var almaya değer mi yükseklik ayarını yapmak için

ne gibi yararı var almaya değer mi yükseklik ayarını yapmak için
açıkcası benim istediğim büyük bir masaydı, istediğim boyutlarda hazır burası satıyordu. Uzun saatler masabaşında çalışınca da yukarı alıp ayakta çalışıyorum.

Bir kaç gün önce 160 olanını aldık. Daha açılmadı kutusunda duruyor.

Aynı ölçülerde kullanıyorum. Yorumları alabilirim. Gerçekten çok güzel... Ben gereksiz artistlik için almışım ama olsun. :D Taksitle aldığım için fiyat biraz arttı bende ama olsun, fiyat gayet güzel. Çok büyük bir indirim olmasa da yine de indirimi var. Yok diyemem.

Arkadaşlar benim masa geldi motorlar gizli şekilde yapılmış efsane olmuş muhtemelen yapıyı güncellemişler gerçekten hoş görünüyor sağlam sallanma yok kullanması keyifli gerçekten tavsiye ederim

Geri