Lol kurulum gerçekleştirilemiyor hatası

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
konudan alakasız bu pc fiyatları düşer mi ya yeni pc toplamak istiyorum da bu fiyatlarla imkansız

Dostlar Lol bağımlılık yapmıyor bence 6. Senem 2 reçeteli ilacım ve sinir problemlerim var bir ay oynamasam o oynamadığım bir ay sürekli oynasam neler yapardım diye düşünüyorum ama bırakcak olsam her türlü bırakırım yani. Kurulum hatasına gelirsem halihazırda vanguard yüklü ise sil, riot klasöründen Lol için herhangi bir dosya kurulduysa sil ve repailt tool yükle, dataları destek bileti aç ve oraya ekle yardımcı olurlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 konu daha gördüm serverlarla alakalı bir sorun var sanırım

Şöyle bi bilgi buldum paylaşmak istedim. Bilgisayarın tarihini 3 Ocak yaparsanız sorunsuz giriş yapıyormuşsunuz.

bende pc yi oyuna giremediğim için sorun var sanıp formatladım. Şimdi oyunu kuramıyorum gece 12 den beri bununla uğraşıyorum. Allah kahretsin böyle oyunu da internetide bilgisayarıda.

bende de ayni sorun var 10yildir oynuyorum defalarca indirmistim hic boyle bir sey yasamamistim cozersen mutlaka haber eder misin. Benim pc yeni ondan diye dusunuyordum

bende pc yi oyuna giremediğim için sorun var sanıp formatladım. Şimdi oyunu kuramıyorum gece 12 den beri bununla uğraşıyorum. Allah kahretsin böyle oyunu da internetide bilgisayarıda.
abi tarihi iki gün falan geri çek düzeliyor az önce denedim şuanda kuruyorum.

abi tarihi iki gün falan geri çek düzeliyor az önce denedim şuanda kuruyorum.
tarihi iki gün falan geri çek düzeliyor az önce denedim şuanda kuruyorum.

üstteki arkadasin dedigi gibi bilgisayarin tarihini 3 ocak olarak degistirin harbiden oluyor

kuruluma başladı fakat riot istemcisini yükledi oyunu kurmuyor. Kur kısmında kalıyor.
1767405752117.webp

Sanırım vanguard ı kurmuyor

üstteki arkadasin dedigi gibi bilgisayarin tarihini 3 ocak olarak degistirin harbiden oluyor
kurulumu yaptı mı sende ? bende riot istemcisini açtı fakat 21.2 gb güncelle diyorum bekliyor.

Son düzenleme:
kuruluma başladı fakat riot istemcisini yükledi oyunu kurmuyor. Kur kısmında kalıyor.
Alıntıyı görüntüle

Sanırım vanguard ı kurmuyor

kurulumu yaptı mı sende ? bende riot istemcisini açtı fakat 21.2 gb güncelle diyorum bekliyor.
bende yükleniyor şuanda

Ekler

• 2026-01-05 05_13_28-Riot Client.webp
    2026-01-05 05_13_28-Riot Client.webp
    66.7 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480