Donma ya da yeniden başlatma oldu mu hiç hocam?Yok hocam bir daha olmadı. Yeni minidumpta oluşmadı
Gene NVIDIA kaynaklı duruyor. Sorun bence yazılımsal. Şarjdayken oyun oynadığın zaman herhangi bir problem çıkarıyor mu?Yeni oluşan minidump dosyası
Oyun oynarken şarjın bitiyor uyarısı verdikten sonra şarja taktım. Sonra bilgisayar şarja taktığım anda dondu ve kendi kendine yeniden başladı. Yeniden başladıktan birkaç dakika sonra da siyah ekran verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Emre Zengin @TyShame
oyundayken hiçbir sorun yok sadece şarjı bitmeye yakınken şarja takınca mod değiştiriyor bilgisayar otomatik olarak tam o anda oluyor her şey.Gene NVIDIA kaynaklı duruyor. Sorun bence yazılımsal. Şarjdayken oyun oynadığın zaman herhangi bir problem çıkarıyor mu?
Şarjda olabildiğince oynamamaya çalış. Birde bence undervolt + ptm uygulaması yap sürücü enerji yönetimini iyi yapamıyor.oyundayken hiçbir sorun yok sadece şarjı bitmeye yakınken şarja takınca mod değiştiriyor bilgisayar otomatik olarak tam o anda oluyor her şey.
Sorun yazılımsal duruyor hocam. Oyunları laptop prize takılıyken oyna. Garantilik bir sorun görünmüyor.@Emre Zengin @TyShame Şarja takınca otomatik mod değiştirmeyi kapatıp tekrar test yaptım. Tam şarja tak uyarısı verdiğinde taktım. Bu sefer sadece oyundan attı. Onun dışında başka bir sorun olmadı. Sizce ne yapayım? Garantiye vereyim mi?
G@Emre Zengin @TyShame Şarja takınca otomatik mod değiştirmeyi kapatıp tekrar test yaptım. Tam şarja tak uyarısı verdiğinde taktım. Bu sefer sadece oyundan attı. Onun dışında başka bir sorun olmadı. Sizce ne yapayım? Garantiye vereyim mi?
Güç dalgalanması yüzünden yaşıyorsunuz bu olayı bence emre hocamın dediği gibi. Driver anlık değişimleri iyi yönetemiyor ve sistem mavi ekrana düşüyor. Pilde şarjsız oynamak laptoplar için iyi bir şey değil özellikle %80 seviyesinde pili tutarsanız hem pili korumuş hemde oyun performansınız düşmemiş olur. Garantilik durum yok sizde bu arada windows tweak yani sadeleştirmelerinden yaptınız mı ?Sorun yazılımsal duruyor hocam. Oyunları laptop prize takılıyken oyna. Garantilik bir sorun görünmüyor.
Hayır hocam herhangi bir ayarla oynamadım.G
Güç dalgalanması yüzünden yaşıyorsunuz bu olayı bence emre hocamın dediği gibi. Driver anlık değişimleri iyi yönetemiyor ve sistem mavi ekrana düşüyor. Pilde şarjsız oynamak laptoplar için iyi bir şey değil özellikle %80 seviyesinde pili tutarsanız hem pili korumuş hemde oyun performansınız düşmemiş olur. Garantilik durum yok sizde bu arada windows tweak yani sadeleştirmelerinden yaptınız mı ?