❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
m.hizmetlerine böyle bir şey var kullanırsak sorun olur mu diye sorup konunun linkini atan var yeşil sitede. kral sitenin kaynak kodlarını da atsaydın
Hakaret edeceğim ban yemek istemiyorum. Özürlü müdür, rahatsız mıdır, beyinsiz midir anlayamadım. Gerçekte yanımda yöremde böyle mal biri olursa direkt si..tir ederim.

Uygunsuz Dil
m.hizmetlerine böyle bir şey var kullanırsak sorun olur mu diye sorup konunun linkini atan var yeşil sitede. kral sitenin kaynak kodlarını da atsaydın
Hiç sorma bende gordum o burnu uzun heryere sokan tipi okulda ogretmene odevi hatirlatan kisiler bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hakaret edeceğim ban yemek istemiyorum. Özürlü müdür, rahatsız mıdır, beyinsiz midir anlayamadım. Gerçekte yanımda yöremde böyle mal biri olursa direkt si..tir ederim.
Yanimda yapilsa amele sumugune cevirirdim dengesiz sorunlu kisilik

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hiç sorma bende gordum o burnu uzun heryere sokan tipi okulda ogretmene odevi hatirlatan kisiler bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanimda yapilsa amele sumugune cevirirdim dengesiz sorunlu kisilik
Oradaki hesabımla aşağıladım onu. Şikayet etmiş g.zekalı.

Ekler

• IMG_5571.webp
    IMG_5571.webp
    1.1 MB · Hit: 137
1 tl ye premiuma geçip bir kargoyu beleşe getirdikten sonra direkt iptal etsek aylık ücret alır mı hb

şuan Hala çalışıyor mu ?
Malesef hayır hocam, sistem hala arızalı ama galiba özür kuponunu kapattılar. İşleminiz gerçekleştirilemiyor ama düzeltmeye çalışıyoruz diyip atıyor beni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri