Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

Tepkim find x9 pro için değil Android içindi. Konuyu farklı yere çekmeye gerek yok yukarıda xiaomi de savundum her ne kadar sevmesemde olay Android odaklıydı. Yoksa cihaz gerçekten güzel bence kimse inkar etmeyecektir teşekkürler şimdiden 😂😂
Cihaza lafım yok, adamlar buldukları en tepe her şeyi koymuşlar, kötü olma şansı kalmamış zaten :D Ben TR fiyatlarına ve fiyat düşüşüne takılıyorum sadece. Kendim de tercihen Samsung dışında cihaz kullanmıyorum, en kapsamlı ve en stabil arayüzün One UI olduğunu düşünüyorum. Samsung tercihimin de 2 sebebi One UI ve Ekran. Bu vergiler vs kalksa da oturup fiyatı düşünmesek keşke

Cihaza lafım yok, adamlar buldukları en tepe her şeyi koymuşlar, kötü olma şansı kalmamış zaten :D Ben TR fiyatlarına ve fiyat düşüşüne takılıyorum sadece. Kendim de tercihen Samsung dışında cihaz kullanmıyorum, en kapsamlı ve en stabil arayüzün One UI olduğunu düşünüyorum. Samsung tercihimin de 2 sebebi One UI ve Ekran. Bu vergiler vs kalksa da oturup fiyatı düşünmesek keşke
Keşke hocam ağır vergiler bir çok fırsatı yok ediyor maalesef.

Tamamen ŞAHSİ DÜŞÜNCEM:

Android her cihaz fazlasıyla değer kaybediyor. Samsung bile kutuyu açınca kafadan %20 (Ortalama bir değer veriyorum) değer kaybederken Oppo'yu yarı fiyatına anca satarsınız. Özelliklerine hiç bakmadım ama geri dönüşü olmayacak bir ürüne 83K bayılmak bana fazlasıyla yanlış geliyor. Bu bütçelerde direkt Android almak saçma zaten ama illa alınacaksa da bu Oppo olmaz o kesin :)
Dostum telefonu satmaya mi aliyorsun sen. Alip kutuyu acip 1 2 haftaya satiyorsun sanirim

Daha once iphone kullanmis olup X100 ultra ve macbook kullanan biri olarak yorumum:

X8u, x200u gibi çine özel kaçakçıdan alınacak model değil de, faturalı garantili isteyenler için zaten ne seçenek var, piyasada olan ya da yakında çıkacak? Bu telefona başka pazarlarda rakip olan x300pro var onun da sadece kamerası daha iyi, overall daha kötü telefon şahsi fikrim, ayrıca trde çok daha pahalı. 17pro(max) 512 var, s26ultra var, bunların ikisi de x9prodan kötü. S26u 100e yakın çıkar, iphonelar zaten 115-125k. Değeri düşüyorcu arkadaşlar iphone alıp 5 yıl sonra satarken androide göre edeceği kârı şuan önden ödediğini farketmiyor sanırım.

Son düzenleme:
Dostum kimse kötü demiyor ama bu fiyat bandında görmek saçmalık. İki birebir aynı donanıma sahip cihaz olsa birinde SD diğerinde MTK ve fiyatları da aynı olsa mağazadan hangisini alıp çıkarsın? sen dahil tüm dünya SD alır hatta stoğu bitse SD gelse de alsam deyip yine MTK almazsınız o yüzden bu SD-MTK tartışması çok saçma. Kendin bile almayacağın bir donanımı burada sırf farklılık olsun diye savunuyorsun.
Genelleme yapılamayacak bir soru, nesilden nesile değişir. Bu sene 9500ün cpu kötü çıktı, 8gen5in gerisinde verimlilik olarak. Ama gpusu daha iyi. Geçen sene örneğin x200proda 9400, x200ultrada 8elite vardı, pronun pili çok daha iyi gidiyordu. Birçok kişi x200ultra için her şeyi güzel de pili proya göre içiyor, öyle olmasaydı dedi. O durumda belki de birçok kişi x200ultranın mediatek olanı olsa onu alırdı. Sizin yorumunuzdan çıkan "sd her türlü daha iyidir"e de katılmıyorum o yüzden.

Dostum telefonu satmaya mi aliyorsun sen. Alip kutuyu acip 1 2 haftaya satiyorsun sanirim
Ben %40 fiyatına aynı cihazları YD kullanıyorum hem değer kaybetmiyor hem ufak farklarla her sene güncelleyebiliyorum. Bir şeyi kullanacak olsan da değer kaybı gerçeği değişmiyor

Ki ŞAHSİ DÜŞÜNCEM diye belirtmişim zaten, bana mantıklı gelmiyor Android'e 83K vermek. 80-90K verip arkanıza bakmayacak kadar maddi gücünüz varsa siz verebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri