ismailkartal_fan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 135
Hocalarım yaşadığım çevrede 1 senelik a850g buldum adam yanında hediye olarak artics 5 kulaklıkta vericek , bu fiyata 0/2.el daha iyi psu bulunur mu
alınmaz güç kaynakları yıl geçtikce yıpranır 4000 tl ye sıfır gold psu alınabiliyorsa hiç 2.el ile ugraşma mesela sallıyorum msı 4000 ise muadil gold 850w ı 4500 ila 4800 arası bulabiliyorsan sıfır alman her zaman avantajHocalarım yaşadığım çevrede 1 senelik a850g buldum adam yanında hediye olarak artics 5 kulaklıkta vericek , bu fiyata 0/2.el daha iyi psu bulunur mu
hocam anlama yolları falan var mı acaba temiz olduğu söylendi daha 1 yıllıkmış, psu yükseltmiş ondan satıyoGüç kaynağının kondisyonu iyiyse bedava
hocam anlama yolları falan var mı acaba temiz olduğu söylendi daha 1 yıllıkmış, psu yükseltmiş ondan satıyo
hocam 6000 TL'ye kadar muadil özelliklerde kaliteli bişey göremedim çokta bi bilgim yokalınmaz güç kaynakları yıl geçtikce yıpranır 4000 tl ye sıfır gold psu alınabiliyorsa hiç 2.el ile ugraşma mesela sallıyorum msı 4000 ise muadil gold 850w ı 4500 ila 4800 arası bulabiliyorsan sıfır alman her zaman avantaj
rx 6700 yeterli olur mu hocamHatırı sayılır güç tüketen bir ekran kartıyla OCCT Power testi fikir verecektir hocam, garantisi devam ediyordur zaten sıkıntı yok içi açılıp kurcalanmadıysa
içi hiç açılmamışHatırı sayılır güç tüketen bir ekran kartıyla OCCT Power testi fikir verecektir hocam, garantisi devam ediyordur zaten sıkıntı yok içi açılıp kurcalanmadıysa
hocam 6000 TL'ye kadar muadil özelliklerde kaliteli bişey göremedim çokta bi bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rx 6700 yeterli olur mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
içi hiç açılmamış
içi hiç açılmamış
Bu arkadaşı kullanıyorum bende
bilemedim hocam vallaha ya ikiside cazip geliyorBu arkadaşı kullanıyorum bende
zaten şuandada 3 yıllık 600w gamebooster psu takılı
geçmiş olsun hocam. Aklımdaki ekran kartları 3070 ti / 3080 / 6800 xt / 4070 hangisi uyguna denk gelirse sizce 0 750w psu yeterli gelir mi yoksa bunu alıp geçeyim miOnu çıkarın da ne takarsanız takın hocam, Gamebooster PSU benim ekran kartını yakmıştı 3-4 yıl önce. Güç kaynağının üzerindeki rakamlara güveniyorduk o zamanlar![]()