❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid I360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3.000TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Son düzenleme:
Bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat hatası olabilir

geçen hafta MSI MAG CORELIQUID A13 360 aldım hepsiburadadan 4500 e daha kutusunu açmadım. sizce iade edip bunu almalı mıyım

Hepsiburada üzerinden de satıştaydi sanki ben mi yanlış gördüm şu an 4300 TL gösteriyor ama 3000e düşmüştü sanırım orda da neden soruyorum Hepsiburada 3 taksit yaptırıyordu burada taksit yok :(

Hepsiburada üzerinden de satıştaydi sanki ben mi yanlış gördüm şu an 4300 TL gösteriyor ama 3000e düşmüştü sanırım orda da neden soruyorum Hepsiburada 3 taksit yaptırıyordu burada taksit yok :(
Hepsiburadaki fiyatı hala 4300TL hocam ilk konuyu açtığımda öyle açtım.Arkadaş teblionun sitesinde daha ucuz olduğunu söyleyince konuyu düzenledim. Bence burdan al geç 1300TL daha verilmez taksit ver diye

Anladım Hocam pek anlamıyorum bu teknik durumlardan ve fiyatlardan ama işlemci soğutucu gerekliydi phantom spirit kule tiplerine bakıyorum 2-2.5k diyor onlarin yerine bunu mu çeksem direkt

Anladım Hocam pek anlamıyorum bu teknik durumlardan ve fiyatlardan ama işlemci soğutucu gerekliydi phantom spirit kule tiplerine bakıyorum 2-2.5k diyor onlarin yerine bunu mu çeksem direkt
Phantom spirit 1800'dü sonra gereksiz zamladılar 2500 verilmez phantom spirite. Bence bunu al geç hocam

Geri