Vatan Monitör İadesi

LutfuPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Vatan webden monitör alıp ölü pixel wb çıktığında kutunun açılması duruma engel olmadan koşulsuz iade edilebiliyor mu? MH servise gönderebilrsiniz ancak diyor?

Bu işlerden epey uzak kaldım ama tavsiyem, iade formunu doldur ve ölü piksellerin fotoğrafını da ekle ve yarın öbürgün THH başvurusu yapman gerekirse tüm kusurları net bir şekilde kanıtları sende bulunsun. Yani sen onlara bakma iade için form hazırla ve kanıtları ile iade et verdikleri adrese. Knedileri isterlerse serviste incelerler zaten, o onlara kalmış. Ayrıca şu numarayı arayıp kesin cevap alabilirsin:

Bu işlerden epey uzak kaldım ama tavsiyem, iade formunu doldur ve ölü piksellerin fotoğrafını da ekle ve yarın öbürgün THH başvurusu yapman gerekirse tüm kusurları net bir şekilde kanıtları sende bulunsun. Yani sen onlara bakma iade için form hazırla ve kanıtları ile iade et verdikleri adrese. Knedileri isterlerse serviste incelerler zaten, o onlara kalmış. Ayrıca şu numarayı arayıp kesin cevap alabilirsin:

kanun olarak böyle haklısın ama tr şartlarında pratikte ne oluyor onu merak ediyorum forumda deneyen vardır mutlaka

kanun olarak böyle haklısın ama tr şartlarında pratikte ne oluyor onu merak ediyorum forumda deneyen vardır mutlaka
Pratikte de az çok böyle zaten :) Eğer ciddi ve akıllı, uslubunu bilerek konuşur isen kandıramazlar seni... Daha önceden bu işlerde bulunmuştum ama şimdi yolum düşmese de durum aynıdır...

cikarsa normal direk iade et yoksa yok servise gidicek felan diye ugrastirabilirler seni. Alinca da jelatinleri felan acmazsin geri iade alirlar.

Geri