🔥İndirim Iphone 17 pro 256gb 102.899 TL

Çok para be abis i

17 pro yerine 17 öneriridm ben ekran ve ekran boyutu birebir aynı. Ana kamera aynı v.s

17 pro yerine 17 öneriridm ben ekran ve ekran boyutu birebir aynı. Ana kamera aynı v.s
Kamera ve çip performans farklı var.

1768139627182.webp

Çok değişik bir ülkeyiz ya.

Telefonlarda kültür bakanlığı payı, trt bandrolü, özel tüketim vergisi (%50) ve katma değer vergisi adı altında 4 farklı vergi uygulanıyor yani kallavi bir vergi var. Bunların dışında bilmeyen yoktur iphone Türkiye de çok güzel satıyor hatta ön sipariş rekorları, geceden kuyruklara giriliyor, o kuyruklarda kavgalar tartışmalar vs. gerçekten çok güzel satıyor iphone. Garibanından tut zenginine bir şekilde taksitle vs. almaya çalışıyor.

Velhasıl sadede geleyim bu kadar rağbet gören bir marka ve ürün 108 bin TL den satışa çıkmış ve dolar artmasına, asgari ücrete zam gelmesine rağmen 5 ay içinde 93 bine gerilemiş yani 15 bin TL fiyatı düşmüş.

RTX5090 iphone 17 serisinin çıktığı zamanlar piyasada 117 bin TL imiş, şuan fiyatı gaminggen harici en ucuz 135 bin TL ki gaminggen de yeni yaptı bu fiyatı belli ki kampanya yapıyor yoksa haftalardır en ucuz fiyat 135 bin TL.

Ya benim dünyadan haberim yok bu ülkede çok ciddi oranda RTX5090 satılıyor ya da iphone satılmıyor (ihtimal dışı)

Geri