Gencer Gamıngi şikayet edebilir miyim

Reaksiyon skoru
274
aldıgım sıstemın faturasında ssdım 3500mb okuma 3100mb yazma değerli oldugu yazıyor ve ben testımın sonucları
Ekran görüntüsü 2026-01-13 002116.webp

:kekw: ve bunu nerdeyse 2 sene olucak yenı fark edıyorum

agi markalı bir ssd alırken şüphelenmedin yani. birde ssd 2 yıl çalışmış yarısı dolu gayet iyi performas

agi markalı bir ssd alırken şüphelenmedin yani. birde ssd 2 yıl çalışmış yarısı dolu gayet iyi performas
sıstemı cok cok cok uygun fıyata alırken sence ssdye bakmısmıyıdır ve sımdı sıfırlayıp yapıyorum testı

sıstemı cok cok cok uygun fıyata alırken sence ssdye bakmısmıyıdır ve sımdı sıfırlayıp yapıyorum testı
Knk okuma performansı vaadedileni vermiş yazmada sorun var bi. O da ssd doluysa muhtemelen ondan düşük oluyodur laptopumda 500gb ssdnin tamamı doluyken verdıgı okuma yazmayla bosken verdıgı deger arasında cok fark vardı normal sanki

çok iyi bile çıkmış :D

Orada sana vaad edilen değerler ssd boşken(yüksüz) verilen değerlerdir ssd dolmaya başladıkça hız düşer

Knk okuma performansı vaadedileni vermiş yazmada sorun var bi. O da ssd doluysa muhtemelen ondan düşük oluyodur laptopumda 500gb ssdnin tamamı doluyken verdıgı okuma yazmayla bosken verdıgı deger arasında cok fark vardı normal sanki
çok iyi bile çıkmış :D
Orada sana vaad edilen değerler ssd boşken(yüksüz) verilen değerlerdir ssd dolmaya başladıkça hız düşer
Ekran görüntüsü 2026-01-13 003954.webp

buda sıfırlanmıs halı

ve tam 2 sene olmamış 10 ay falan var tahminen

Ekler

• 12310.webp
    12310.webp
    111.7 KB · Hit: 5
İflas etmemiş olsalardı belki :D Değerler normal bu arada zaten satıcıyı şikayet edemezsin çünkü üreticiden alınan bilgiler bunlar.

Ortada Gencer Gaming mi kaldı kral? Heriflerden bozuk klavye aldık, onun parasını bile alamadık. Nasıl bir zamanda aldıysam, THH başvurusuna 2 satır yazı bile göndermemişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,397
Üyeler
187,502
Son üye
OnMel
Geri