sıstemı cok cok cok uygun fıyata alırken sence ssdye bakmısmıyıdır ve sımdı sıfırlayıp yapıyorum testıagi markalı bir ssd alırken şüphelenmedin yani. birde ssd 2 yıl çalışmış yarısı dolu gayet iyi performas
Knk okuma performansı vaadedileni vermiş yazmada sorun var bi. O da ssd doluysa muhtemelen ondan düşük oluyodur laptopumda 500gb ssdnin tamamı doluyken verdıgı okuma yazmayla bosken verdıgı deger arasında cok fark vardı normal sankisıstemı cok cok cok uygun fıyata alırken sence ssdye bakmısmıyıdır ve sımdı sıfırlayıp yapıyorum testı
Knk okuma performansı vaadedileni vermiş yazmada sorun var bi. O da ssd doluysa muhtemelen ondan düşük oluyodur laptopumda 500gb ssdnin tamamı doluyken verdıgı okuma yazmayla bosken verdıgı deger arasında cok fark vardı normal sanki
çok iyi bile çıkmış![]()
Orada sana vaad edilen değerler ssd boşken(yüksüz) verilen değerlerdir ssd dolmaya başladıkça hız düşer
Knk 2 yıllık ssd icin gayet iyi sonuclar. Nebi akgün diye biri var ssd videosundan bi ss koydum genelde bosken aldıgın degerler yazılır en iyi ssdler bile kapasite bitaz dolunca degerlerı dusuyor kc3000 2tb a bakabılırsın mesela 1.2gb a dusuyor eleman