Öneri Lexip X AC Shadows Kulaklık Sizce iyi mi?

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
90
Bu kulaklığı Emin Çıtak kanalında gördüm sponsor olmuşlar. Kulaklık görünüş olarak çok iyi duruyor sizce nasıl kullanan var mı?
Steelseries Nova 5x almıştım birkaç hafta önce bunu görünce keşke bunu mu alsaydım diye düşünmeye başladım.

Bende cok sevdim ama iyi midir? bilemedim, hic bir yerde detayli incelemwside yok

Büyük ihtimalle bağlantıdaki ürünler ile benzer özelliklere sahip. Fiyat tamamen tasarıma göre şişmiş. Bu ürünleri ₺1500-2500 arasına buluyordunuz.

Yine de tasarım hoşunuza gittiyse alınabilir. PS5'de çok iyi olacağını sanmıyorum. Jak girişli kulaklıklardan üst düzey performans çok beklemeyin. Gerçi PS2in içerisinde nasıl bir ses kartı var bilmiyorum. Kablosuz kulaklıkları halen desteklemiyorsa bayağı teknik olarak dandik cihazlarmış. Genelde bu kablosuz kulaklıkları alıcı ile bağlarsanız içerisindeki ses kartı ile performans veriyor. O da gayet işinizi görür oluyor.

Büyük ihtimalle bağlantıdaki ürünler ile benzer özelliklere sahip. Fiyat tamamen tasarıma göre şişmiş. Bu ürünleri ₺1500-2500 arasına buluyordunuz.

Yine de tasarım hoşunuza gittiyse alınabilir. PS5'de çok iyi olacağını sanmıyorum. Jak girişli kulaklıklardan üst düzey performans çok beklemeyin. Gerçi PS2in içerisinde nasıl bir ses kartı var bilmiyorum. Kablosuz kulaklıkları halen desteklemiyorsa bayağı teknik olarak dandik cihazlarmış. Genelde bu kablosuz kulaklıkları alıcı ile bağlarsanız içerisindeki ses kartı ile performans veriyor. O da gayet işinizi görür oluyor.
Hocam havitin modelinede bakmistim ben ama baya kronik sorunlari oldugu falan yaziyordu, diger attiginizda butcemi asiyor benim, kendi actigim konuya cevap gelmedigi icin bu konudan yazıyorum

Geri