Çözüldü✓ Telefonumda amoled yanığı varmı?

hocam valla titizlik duruma içim rahat etmiyor yoksa xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok değil az bile değil azdan daha az diyim siz anlayın artık. bu kadar küçük belki olmayan bir şey için garantiye yollamaya gerek varmı?
garanti bence bak işine der

buna amoled yanığı denemez eğer fotoğraflardan görünmüyorsa bile, amoled yanığı olması için alt tarafında komple instagram sekmelerinin çıkması gerek

buna amoled yanığı denemez eğer fotoğraflardan görünmüyorsa bile, amoled yanığı olması için alt tarafında komple instagram sekmelerinin çıkması gerek
sağolun hocam cevabınız için teşekkürler.

Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar teşekkürler.

Son düzenleme:
hocam valla titizlik duruma içim rahat etmiyor yoksa xd

hocam çok değil az bile değil azdan daha az diyim siz anlayın artık. bu kadar küçük belki olmayan bir şey için garantiye yollamaya gerek varmı?
Garantinin son aylarına kadar kullan baktın ki çok göze çarpıyor öyle gönder. Şimdi gönderme.

Garantinin son aylarına kadar kullan baktın ki çok göze çarpıyor öyle gönder. Şimdi gönderme.
Garanti yeni bitti ve göze hiç batmıyor özellikle böyle bişey varmı diye bakınca zar zor belki belli bile olmuyor

arkadaşlar ben tiziz bir insanım o yüzden aldığım her telefonda bir sorun buluyorum yada sorun varmış gibi görüyorum sizce telefonumda amoled yanığı varmı? gri ve lacivert renklerde sanki şarj yüzdesinin gölgesi ufaktan kalıyor gibi ama bazen gözüme çok batıyor bazen hiç batmıyor. bunu normal bir kullanıcının göreceğini fark edeceğini bile sanmıyorum. (dalgalanmalar kameradan kaynaklı)
hangi telefon bu

kanka bu kadar okb ile nası yaşıyon bende el yıkama hastalığı var mesela zırt pırt yıkıyorum o bile yoruyor seninki hiç çekilmez
Hocam valla hiç sorma her türlü okb var ya xd İnşallah geçer hepimizinki ama önemli olan bu düşünceleri felaketleştirmemek ama bazı durumlarda insanın içi aşırı huzursuz oluyor

hangi telefon bu
S23 ultra

Son düzenleme:
Samsungun amoled ekranları kaliteli oluyor yıllarca sıkıntı çıkarmaz babamda m31 var kaç yıllık olduğunu hesaplayamıyorum bile daha yeni yeni ekran yanıkları çıkmaya başladı sadece üst gösterge panelinde var

Samsungun amoled ekranları kaliteli oluyor yıllarca sıkıntı çıkarmaz babamda m31 var kaç yıllık olduğunu hesaplayamıyorum bile daha yeni yeni ekran yanıkları çıkmaya başladı sadece üst gösterge panelinde var
bendd öyle duydumda hocam bu titizlik yüzünden kontrol edip duruyorum boşuna dememişler hata ararsan bulursun diye. Kontrol etmeyi bıraktım arkadaşların dediği gibi satarkende alıcıya herşeyi kontrol ettiririm alır bakar cihaz tertemiz zaten hoşuna giderse parasını verip alır. Bu titizlik bir yere kadar.

Benim cihazdada zaten aşırı titiz olmayan biri açıp renkleri baksa ekrana bir şey bulamaz ailemdekilere gösterdim onlarda bir şey görmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,654
Üyeler
187,543
Son üye
AHMET AKSU 1907
Geri