PC ile uyumlu gamepad önerir misiniz?

Caucasian

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır Xbox 9.nesil kontrolcüyü kullanıyordum fakat bir süredir bu kontrolcüden sıkılmış durumdayım ve de gamepad koleksiyonu yapmaya da ufak ufak başlamak istiyorum.
Gamepad ile FPS oyunları oynamıyorum, sadece hikaye oyunları (Elden Ring, God of War vs) gibi oyunlar oynamaktayım. Aslında playstation dual sense almayı düşünüyordum fakat forumda okuduğum yazılarda drift problemi ve pc ile tam uyumluluk sağlamadığından kaynaklı olarak alınmaması öneriliyor. Bana güzel bir gamepad önerirseniz sevinirim.

Ayrıca araştırmalarım sonucu şu an almayı düşündüğüm ürün: https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu

Güzel önerilerinizi beklemekteyim.

Tavsiye ederim.
Özellik bakımından dolu dolu bir cihaz olsa da görünüş olarak çok hoşuma giden bir cihaz değil ne yazık ki. Tasarımı biraz daha güzel olsaydı kesinlikle alacağım cihaz olurdu.
Öneriniz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Diavelin hocam siz bu konularda çok yetkinsiniz (foruma kayıt olmadan önce okurken çok mesajınızı okudum). Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bütçeniz yüksek olduğu için premium gamepad’lerin kalitesini görebilmeniz adına size GameSir G7 Pro veya 8BitDo Ultimate 2’yi öneririm. Fiyatı biraz düşürmek isterseniz GameSir Cyclone 2 ya da EasySMX D10’a bakabilirsiniz. Alternatif olarak sarı siteden Flydigi Vader 4 Pro veya Flydigi Apex 4 de değerlendirilebilir.

Bütçeniz yüksek olduğu için premium gamepad’lerin kalitesini görebilmeniz adına size GameSir G7 Pro veya 8BitDo Ultimate 2’yi öneririm. Fiyatı biraz düşürmek isterseniz GameSir Cyclone 2 ya da EasySMX D10’a bakabilirsiniz. Alternatif olarak sarı siteden Flydigi Vader 4 Pro veya Flydigi Apex 4 de değerlendirilebilir.
Önerileriniz için teşekkür ederim, size 3 kontrolcü hakkında bilgi almak adına da soru sormak istiyorum. Razer Wolverine v2 pro, Xbox Elite Series 2 ve ASUS raikiri xbox controller. Bu üç cihaz için ne söylersiniz peki. (Bütçemi aşıyor fakat sarı site den pazarlık ile alabileceğim cihazlar)

Bütçenizi 7 bin liraya çıkartabilirseniz konudaki en iyi gamepad olan Flydigi Apex 5'i önermiş olacağım.

Önerileriniz için teşekkür ederim, size 3 kontrolcü hakkında bilgi almak adına da soru sormak istiyorum. Razer Wolverine v2 pro, Xbox Elite Series 2 ve ASUS raikiri xbox controller. Bu üç cihaz için ne söylersiniz peki. (Bütçemi aşıyor fakat sarı site den pazarlık ile alabileceğim cihazlar)
Bunlar, fiyatlarını hak etmeyen marka ürünlerden başka bir şey değil. Vereceğiniz parayla GameSir, 8BitDo, EasySMX veya Flydigi’den alacağınız aynı fiyat seviyesindeki herhangi bir gamepad, söylediklerinizden çok daha iyi performans verecektir.

Geri