Yardım Lenovo Legion 25-10 Mu, Gigabyte GS25F2A Mı? Yüksek Hz monitör önerisi.

Styx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Bütçe
7000
Arkadaşlar bugün 144Hz monitörümü sattım, daha yüksek Hz bir monitör alacağım. Şu an eski TN panel 60Hz monitörümü kullanıyorum, bu akşam sipariş versem iyi olur.

Gigabyte 240Hz, Pivot yok, markanın söylediğine göre %120 sRGB, 300cd/m parlaklık ve 1000:1 kontrast oranı var. (Panel testini bulamadım.) +Speaker var.

Lenovo 320Hz Pivot var, kendi sitesinde yazan değerler %99 sRGB, 300cd/m parlaklık ve 1000:1 kontrast oranı. Speaker yok. (Bir youtube testinde 234 nit parlaklık ve 1030:1 kontrast çıkmış)

Faceit 10 level oyuncusuyum, oyun oynadığım zamanlarda büyük oranda CS2 oynuyorum. Bilgisayarım her haritada +300 fps vermiyor, o yüzden Lenovo'yu alırsam 240Hz'de kullanma ihtimalim var. Lenovo geçen ay 6200TL'den satılıyordu, geçen gün de kuponla 5500TL'ye satıldı ben kaçırdım. Şu an 7K vermek biraz garip geliyor. Hangi monitör daha iyi?'den ziyade, benim durumumda hangisini almak daha mantıklı?

Gigabyte 3 taksit, aylık 1650TL gibi bir ödemesi var. Lenovo 6 taksit, aylık 1150TL civarı ödemesi var. Belirli bir bütçem yok, sattığım monitör parasının üzerine ekleyip alacağım, 8-10K'ya çıkamam.

ben lenovo 25-10 aldım bugün geldi ölü pixel falan da çıkmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Konu güncel arkadaşlar, bugün almam lazım.

@Tayfunns Hocam aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurunca hangisi alınmalı? 1 saat içinde sipariş vereceğim kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim. Lenovo bütçeyi biraz aşıyor ama taksitli olacağı için önümüzdeki ay ancak toplayabilirim parayı. Gigabyte alırsam da 1-2 ay sonra monitör kolu masrafı olacak 1k civarı.

@Tayfunns Hocam aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurunca hangisi alınmalı? 1 saat içinde sipariş vereceğim kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim. Lenovo bütçeyi biraz aşıyor ama taksitli olacağı için önümüzdeki ay ancak toplayabilirim parayı. Gigabyte alırsam da 1-2 ay sonra monitör kolu masrafı olacak 1k civarı.
Cevap vermiştim zaten. İncelemesini görmedim sallamasyon öneri yapamam.
Gigabyte ın incelemesini görmedim ancak bir kullanıcı parlaklığının çok düşük olmasından şikayet etmişti. Görüntüsünü beğenmemiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Hangisini aldınız? Önerir misiniz?

Hangisini aldınız? Önerir misiniz?
Lenovo'yu aldım hocam. Malzeme kalitesi falan güzel ama hız olarak beklediğim hissiyatı vermedi. Vuruşlarıma etkisi oldu yalan yok ama daha akıcı bir görüntü bekliyodum internetten 60fps video/yayın izliyormuş gibi. Hareketli animasyonlarda (silahı döndürerek inceleme vs.) görüntü kesile kesile gitmiyor ve oyunda kafanızı hızlı çevirirseniz biraz daha düzgün bir görüntü oluşuyor. Yüksek elo fps oyuncusu değilseniz 2K 180-200Hz bir monitör bakmanızı tavsiye ederim. Beğenmediğim bir yönü yok ama beklentimi karşılamadı ben 144Hz'den geçmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri