Çözüldü✓ KTC 27 H27e6 Akıcılık Sorunu

Wagras

80+
Reaksiyon skoru
0
KTC H27E6 modelinde herhangi bir oyun açtığımda 10sn sonra ekran sararıyor. CS2'de 300Hz akıcılığı yok, 2.monitorümdeki 300hz ile karşılaştırdığımda akıcılık bakımından sıkıntılı olduğu kendini belli ediyor. ancak V-Sync ile hafif gecikme yaratsada düzeliyor. Cihazda yazılımsal senkronizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum. Kendi DP kablosunu ve HDMI 2.1 i denedim bir şey değişmedi.
- Monitörün KTC nin orjinal Çin sitesinde güncel bir yazılımı var onu kurarsam düzelirmi bilmiyorum eğerki düzelmezse garanti kapsamına girmez diye şuanlık bir şey yapmadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran sararması monitörle alakalı değil muhtemelen windows ayarlarınla alakalı. HDR ile ilgili bir şeyi yanlış yapmış olabilirsin. 300hz akıcılığı yoksa %1 fpslerini kontrol et. düşükse isterse 3000 fps olsun akıcı hissettirmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki sorun da seninle alakalı. ekran sararsa hep sarı kalırdı

Ekran sararması monitörle alakalı değil muhtemelen windows ayarlarınla alakalı. HDR ile ilgili bir şeyi yanlış yapmış olabilirsin. 300hz akıcılığı yoksa %1 fpslerini kontrol et. düşükse isterse 3000 fps olsun akıcı hissettirmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki sorun da seninle alakalı. ekran sararsa hep sarı kalırdı
HDR ı açmıyorum. Bu dediğim şey windows gece modu gibi bişey ama oda açık olmuyor kontrol ettiğimde. Başka neyden kaynaklanıyor olabilir.

eye care modu vs. yazılımsal bir şey bu. monitör bozuk olsa hep sapsarı görürdün bariz bir sorun olurdu
sararma dediğiniz şey ips monitörlerde renklerin olduğundan sıcak olması sanırım ?

sararma dediğiniz şey ips monitörlerde renklerin olduğundan sıcak olması sanırım ?
Windows ta gece modu varya açınca bütün renkler biraz sarılaşıyor onun gibi bir şey.

yazılımsal bir şey windowsla alakalı
Sararma problemini çözdüm dediğin gibi yazılımsalmış. Windows ta "Uygulamaların rengini otomatik yönet" ayarı var onu kapatınca düzeldi.

Peki bu Akıcılıktaki problemi nasıl çözebilirim herhangi bir çözümün varmı hocam.

Sararma problemini çözdüm dediğin gibi yazılımsalmış. Windows ta "Uygulamaların rengini otomatik yönet" ayarı var onu kapatınca düzeldi.

Peki bu Akıcılıktaki problemi nasıl çözebilirim herhangi bir çözümün varmı hocam.
o da yazılımsal akıcılığı bozan şeyin kaynağını bulmak gerek mümkünse telefondan video çekip youtubea yükleyip linkini at akıcılığı bozan şeyin kaynağını görürüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri