ASUS rog 380hz monitör fahiş fiyatları

Enss7

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu ayın 12sine kadar 16.5k olan Asus Rog 380hz 27 inch 0.3 ms monitör ayın 13ünde bir gecede 25k olarak fiyatlandırılmış 15inde maaş yatınca alacaktım sizce tekrar düşer mi fiyatı güvenilir satıcılarda olmak kaydıyla yoksa iyice zamlanmadan en uygun bulduğum fiyata almalı mıyım?

Bu ayın 12sine kadar 16.5k olan Asus Rog 380hz 27 inch 0.3 ms monitör ayın 13ünde bir gecede 25k olarak fiyatlandırılmış 15inde maaş yatınca alacaktım sizce tekrar düşer mi fiyatı güvenilir satıcılarda olmak kaydıyla yoksa iyice zamlanmadan en uygun bulduğum fiyata almalı mıyım?
Muhtemelen stok sıkıntısı vardır, elinde olan da fırsatçılık yapıyordur. Monitörlerin zamlanması için çok önemli bir neden yok.

Asusun monitörlere çogu yerde zam geldi benim 10.8 k ya aldığım 2k vg27q5la var şimdi 14.2 k olmuş genel olarak asusu çogu yerde fiyatları arttırmış enteresan valla

son 6 ayda fiyatlar hep en düşük 15-18k arasında kalmış bi anda niye böyle oldu anlayabilmiş değilim tekrar normal seviyelere inmesini bekleyeceğim mecbur

İyi ki almışım rengi olsun her şeyi olsun aşırı mükemmel desem yalan olmaz. :peepokalp:

Geri