hocam şuan pc almak çok mantıksız fiyatlar aşırı uçuk ddr5 sistemler zaten 40dan başlıyor orta segment bi sistem 50k daha çevre birimleri de dahil değil...
eğer cs fln oynuyosan va panel alma hatta ıpsden hiç şaşma ben asus rog 380hz aldım bir daha da monitör değiştirmekle uğraşmazsın asus kalitesi tartışılmaz
yeni asus rog 380hz 0.3 ms 27 inch monitör aldım ve 1 tane stuck piksel çıktı gaming gen tr den almıştım iade alırlar mı veya iade edip başka yerden almalı...
renkler konusnda asus monitörler her zaman iyi olmuştur ghosting konusunda ise ben sorun yaşamadım almadan önce de yorumlarında ghosting sorunu yaşayan çok...
alabileceğin en mantıklı monitör asus tuf 180hz 24.5 inch monitör olur her anlamda fazlasıyla işini görür asus kalitesini tartışmaya gerek bile yok zaten
son 6 ayda fiyatlar hep en düşük 15-18k arasında kalmış bi anda niye böyle oldu anlayabilmiş değilim tekrar normal seviyelere inmesini bekleyeceğim mecbur
Bu ayın 12sine kadar 16.5k olan Asus Rog 380hz 27 inch 0.3 ms monitör ayın 13ünde bir gecede 25k olarak fiyatlandırılmış 15inde maaş yatınca alacaktım sizce...