❌İndirim Bitti! 1100 TL Üzeri 1000 TL İndirim Kuponu 600 TL Üzeri 500 TL İndirim Kuponu

1 tane sipariş veriyim diye bakınırken millet 10 sipariş vermiş vay be. Bedava baklava için sıraya giren ve girmeyenler gibiyiz. 1 tane bile ürün alamadım.
ben yeğenime oyuncak kendime de tuvalet kağıdı aldım ben masum siparişlerim var jdfgjdsf

IMG_2666.webp

Akıbeti merak ettim yine aynı gaddarlığı uygulayacaklar mı bakalım. Arkaplanda anormal işlemleri takip eden kesinlikle bir yazılımları vardır.
3 sipariş geçmiştim birini iptal ettim 2 siparişten ban yersem komik olur

Bu fırsat her yerde paylaşıldığından 1000den fazla kullanıcı yararlandı. Hepsiburadanın bu kadar kişiye ban atması bence kendileri için mantıklı olmaz.

Bu fırsat her yerde paylaşıldığından 1000den fazla kullanıcı yararlandı. Hepsiburadanın bu kadar kişiye ban atması bence kendileri için mantıklı olmaz.
Market öncülerinden olunca pek umurlarında olmuyor hocam genelde. Basıp geçiyorlar.

4-5 parça ürün aldım. Gerekli gereksiz. Öyle aşırı bedavaya gelmedi 1000 hemen tükendiği için ama bakalım gönderilecek mi

Uygunsuz davranış
İNŞALLAH İPTAL OLUR ( BU KISIMDA SİZE ÇOK FENA KÜFÜR ETTİĞİM ANLAMINA GELİYOR)

Ulan azıcık daha uyumasam telefonda takılsam olmaz mıydı. Uyuyamadım da zaten. Neler dönmüş böyle.

Ben alamadım ama fena kuponmuş

Geri