talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 911
Geçen sene aralık ayından beri hattımla ilgili bir problem var. Şebekemin olduğunu görüyorum fakat ne arama arama / alma yapılabiliyor ne internet kullanılabiliyor ayrıca ayın 30 günü evde olmama rağmen 30 gb internetim bitti bu sabah biraz işim çıktığı için 5 saatliğine otogara gittim geldim internetim bittiği için 10gb ek paket aldım az önce o da bitti wifiye bağlı olmama rağmen 5 saat içinde o da bitti. müşteri hizmetlerini aradım sorunu belirttim bana bayiden hat değişimi yapabileceğimi, 180 tl ücreti olduğunu internet kullanımı için bir şey yapamayacağını söyledi. 2. kere aradım yine aynı şekilde sorunlarımı anlattım destek kaydı açtı başka hiçbirşey söylemedi sizce ne yapabilirim Tüketici Mahkemeleriyle uğraşmayı seviyorum başvursam haklı çıkar mıyım hattın çalışmadığıyla ilgili video kaydım var 2 telefonada takıp çalışmadığını bu şekilde kantılıyorum ayrıca telefonumda mobil veri kullanımıyla ilgili ekran görüntüsü var 6 gb kullanmışım ayın başından beri ne yapabilirim.
THH'ye ve BTK'ye başvuru yapsam haklı çıkar mıyım yoksa devleti devlete mi şikayet ediyorsun derler
THH'ye ve BTK'ye başvuru yapsam haklı çıkar mıyım yoksa devleti devlete mi şikayet ediyorsun derler