Çözüldü✓ Laptop klavyesi değişim ücreti - Asus

Reaksiyon skoru
22
selam
asus tuf laptop klavyesine 3-5 ay önce kola döküldü tüm tuşlar çalışıyor fakat yapışkanlık var.

Asus’a mail attım ve anakartın/klavyenin oksitlenmeye karşı değiştirilmesine gerek olduğunu söylediler.

Klavye+işçilik 2.050₺+1.500₺, anakart ise 25.255₺+1.500₺

Sadece klavye değişimi yaptırmak istiyorum. Sizce servise yollamalı mıyım yoksa herhangi bir bilgisayarcıya güvenip değiştirtmeli miyim? Bilgisayarcıya teslim etsem ne kadara mâl olur.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    262.8 KB · Hit: 43
hocam eğer yapabileceğinizi düşünüyorsanız içini açıp tinerle silin. sonrasında klavyeyi değiştirme işini sizde yapabilirsiniz o kadar zor değil eğer anakartı açıp tinerle silebilirseniz yoksa hiç ellemeyin bilgisayarcıya verin dediğim aynı işlemleri uygulayacak zaten ama şahsen bende kola dökmüştüm eski laptobuma ama herhangi bir sorun yaşamadım şans işi birazda. o kadar para vermeye gerek yok yani

açıp silerim fakat klavye değiştirmek için plastik eritme gibi işlem yapıyolar onu yapamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıp silerim fakat klavye değiştirmek için plastik eritme gibi işlem yapıyolar onu yapamam
gönderirsem eğer servise sadece klavye için göndereceğim fakat o fiyatın yarısına bilgisayarcı yapar diye düşünüyorum

hocam anakart değişmesine gerek yok diye düşünüyorum ve servis bence biraz fazla söylemiş

plastik yapıştırmayı lehim tabancasıyla yaparsın 250 300tl felan lehim tabancaları eline güveniyorsan kendin hallet
internette benimki ile uyumlu klavye bulamıyorum, farklı model klavye ise 2000₺-3000₺
lehimler ise 600₺ sanırım servise yollamak en mantıklısı

bu devirde gerçek teknik servisler daha ucuza yapmaya başladı tamirleri sanki... Önceden özeller yarı fiyat verirlerdi, riskli idi ama deneyen çoktu şimdi ise hepsi fahiş fiyat çekiyorlar, değişen ne oldu ben bir türlü çözemedim :)

bu devirde gerçek teknik servisler daha ucuza yapmaya başladı tamirleri sanki... Önceden özeller yarı fiyat verirlerdi, riskli idi ama deneyen çoktu şimdi ise hepsi fahiş fiyat çekiyorlar, değişen ne oldu ben bir türlü çözemedim :)
görüyorum youtubeda,
abi temizliğe o fiyat fazla
abi sdd ram takviyeye o fiyat fazla
abi macun değişimi çok pahalı…
insanlar artık kendi evinde sorunları çözmeye başladı, internet cafe misali

görüyorum youtubeda,
https://www.akakce.com/lehim-makine...-1425-lehim-havya-seti-fiyati,1184968339.html
lehim tabancası bu senin klavyeni değiştirmene gerek yok temizlemen yeterli adam orada 2050 +1500 fiyat çekmiş sana 3550 tl sen 350liraya halledeceksin

görüyorum youtubeda,
1 ay felan pcne veda etmen gerekir büyük ihtimalde asus yetkili servisiyle alakalı hızlı bir servis olduğunu hiç duymadım onuda göz önünde bulundur

Asus tuf bilgisayar hassas ve pahalı bir bilgisayar modeli ise bence risk almaya değmez. tam modeli nedir? sonra bir sıkıntı yaşanırsa daha pahalıya mal olur...

Asus tuf bilgisayar hassas ve pahalı bir bilgisayar modeli ise bence risk almaya değmez. tam modeli nedir? sonra bir sıkıntı yaşanırsa daha pahalıya mal olur...
klavyeyi temizlerken tuşlarının iç kısmını nasıl temizleyeceğim.
asus tuf a15 fa506nc hangi yıl bilmiyorum

yanlış alıntı yapmışım pardon

Geri