Oled monitörlerde DSC olduğundan 180hz veriyor.Dp 1.2 maks 2kda 144hz diyorlar hocam 180 olması ne sağlar bize
Son düzenleme:
Oled monitörlerde DSC olduğundan 180hz veriyor.Dp 1.2 maks 2kda 144hz diyorlar hocam 180 olması ne sağlar bize
hocam bütcem 18 civarı xioami mini led g7 pro düşünüyordum sizce üstünü tamamlayıp bunu mu almalıyım ya da bu civarlardaki en mantıklı seçenek nedir acaba
Bence üstünü tamamla G6 al.hocam bütcem 18 civarı xioami mini led g7 pro düşünüyordum sizce üstünü tamamlayıp bunu mu almalıyım ya da bu civarlardaki en mantıklı seçenek nedir acaba
bu eğitim indiriminde olanda g5 yazıyor ama o hangi modelBence üstünü tamamla G6 al.
G5 diyecektşim yanlıs yazmışım. G6 mantıksık f/p olarak g5 al. G6 parasına başka modeller alınır.bu eğitim indiriminde olanda g5 yazıyor ama o hangi model
Mini led alınmaz mıG5 diyecektşim yanlıs yazmışım. G6 mantıksık f/p olarak g5 al. G6 parasına başka modeller alınır.
Alınır da QD-Oled daha iyi. Mini led de blooming mevcut. Ayrıca görüş açırı, tepki süresi, kontrast oranı, siyah tekdüzelik qd oled gibi cok iyi değil.Mini led alınmaz mı
Boyut? 27'', 32'' veya 34'' nasıl istiyorsun?@Tayfunns hocam sizin tavsiyeniz üzerine bir va monitör aldım memnunum ancak olede geçmeyi düşünüyorum daha önce g6 deneyimim oldu sizden ricam bana bir model 2k bir modelde 4k oled önerir misiniz ayrıca vatanda outlet kategorisinde satılan teşhir oledler alınır mı ? Kiminin paneli değişmiş oluyor kiminin hiç değişmemiş oluyor, yorumlarınız için teşekkür ederim ayrıca bu g5 modeline de eğitim mağazası erişimim var
32Boyut? 27'', 32'' veya 34'' nasıl istiyorsun?
27 yada 32 olabilir ikisi de uygunBoyut? 27'', 32'' veya 34'' nasıl istiyorsun?
3. nesil dimi bu mat kaplama samsung gibi değildir sanırım.