Son 1 yılın en düşük fiyatı, 500TL kuponla birlikte bu fiyata düşüyor. Satıcı Hepsiburada ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
Olay şöyle oluyor, motor bozulmuyor, ekipman ve yan aksesuardan para kazanıyor, misal teleskop borunun fiyatı 4-5 bin tlcik gibi.Motoru 10 yıl garantiliymiş vay be.
çoğu markada da bu şekilde galiba, dyson başlık baktım 4k dan falan başlıyor türüne göre değişiyorOlay şöyle oluyor, motor bozulmuyor, ekipman ve yan aksesuardan para kazanıyor, misal teleskop borunun fiyatı 4-5 bin tlcik gibi.
Onların çakması vardır büyük ihtimal de motor bozulsa bile bir şey yapacaklarını sanmıyorum ben bir şey bulurlar yaniOlay şöyle oluyor, motor bozulmuyor, ekipman ve yan aksesuardan para kazanıyor, misal teleskop borunun fiyatı 4-5 bin tlcik gibi.
Fırçasız motorun ömrü çok uzun bozulmaz kolay kolay. O vakte kadar bataryası ölüyor zatenOlay şöyle oluyor, motor bozulmuyor, ekipman ve yan aksesuardan para kazanıyor, misal teleskop borunun fiyatı 4-5 bin tlcik gibi.
Bi kaç aydır bizde var dyson'a falan hiç gerek yok emin ol bunun motoru gayet güçlü, sorun çıkaracak bir üründe değil. Düzenli filtreleri temizleyin emiş gücü hep aynı kalsın.Anama almak istiyorum değer mi? Dyson istiyor da para yetmez
Gayet güçlü, son moda alınca zar zor itersin hatta tam güç kullanınca ama çoğu zaman orta mod zaten fazlasıyla yetiyor diğer türlü en güçlüde şarj çok hızlı biter tüm makineler böyle.200W az değil mi, değer mi fiyatına ?