❌İndirim Bitti! Samsung Jet 75E VS20B75ACR5/TR Şarjlı Dikey Süpürge 8.499TL

Motoru 10 yıl garantiliymiş vay be.

Motoru 10 yıl garantiliymiş vay be.
Olay şöyle oluyor, motor bozulmuyor, ekipman ve yan aksesuardan para kazanıyor, misal teleskop borunun fiyatı 4-5 bin tlcik gibi.

Olay şöyle oluyor, motor bozulmuyor, ekipman ve yan aksesuardan para kazanıyor, misal teleskop borunun fiyatı 4-5 bin tlcik gibi.
Onların çakması vardır büyük ihtimal de motor bozulsa bile bir şey yapacaklarını sanmıyorum ben bir şey bulurlar yani

Anama almak istiyorum değer mi? Dyson istiyor da para yetmez

Bizde aynısının jet85 modeli var uzun süredir kullanıyoruz gayet iyi cihaz kedisi olanlar için hayvan aparatida var kılları çok iyi alıyor tavsiye edilir.

Fırçasız motorun ömrü çok uzun bozulmaz kolay kolay. O vakte kadar bataryası ölüyor zaten :D

Anama almak istiyorum değer mi? Dyson istiyor da para yetmez
Bi kaç aydır bizde var dyson'a falan hiç gerek yok emin ol bunun motoru gayet güçlü, sorun çıkaracak bir üründe değil. Düzenli filtreleri temizleyin emiş gücü hep aynı kalsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200W az değil mi, değer mi fiyatına ?
Gayet güçlü, son moda alınca zar zor itersin hatta tam güç kullanınca ama çoğu zaman orta mod zaten fazlasıyla yetiyor diğer türlü en güçlüde şarj çok hızlı biter tüm makineler böyle.

arkadaşlar alsam beğenmesem iade edebiliyoe muyum içi kirlenmiş falan oluyor ya problem çıkarırlar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,626
Üyeler
188,135
Son üye
BeyinsizNeco
Geri