İşlemcim ryzen 5 2600 siz core ekran kartı rx 580 hem işlemcimi hem ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Anakartım en fazla neyi destekler anakartımıda değiştirmem gerekirmisuankı sıstemın ne
işlemci olara biosunu guncelle ve 5600 al yukarısına cıkmamamak o anakart ıcın daha ıyı olur ve en az 4 bakır borulu bır sogutucu da alman gerekebılırİşlemcim ryzen 5 2600 siz core ekran kartı rx 580 hem işlemcimi hem ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Anakartım en fazla neyi destekler anakartımıda değiştirmem gerekirmi
Anakartıda değiştiriyiö sorun yok ne öneririsin hocam 7600xt için anakart en uygunişlemci olara biosunu guncelle ve 5600 al yukarısına cıkmamamak o anakart ıcın daha ıyı olur ve en az 4 bakır borulu bır sogutucu da alman gerekebılır
ekran kartı ıcın butcen ne
ekran kartı ıcın anakart degıstırmeye gerek yok ıstersen 5090 bıle takarsınAnakartıda değiştiriyiö sorun yok ne öneririsin hocam 7600xt için anakart en uygun
10000 civarıekran kartı ıcın anakart degıstırmeye gerek yok ıstersen 5090 bıle takarsın
dediğim gibi en az 4 bakır borulu bır ıslemcı sogutucu alıp mevcut ıslemcınle bıosunu en son surumu yukseltıp ıslmecıyı 5600 yapmak
ekran kartı ıcın butcenı soylermısın
Bu anakart ile 7600xt kullanabilrim yani dimiekran kartı ıcın anakart degıstırmeye gerek yok ıstersen 5090 bıle takarsın
dediğim gibi en az 4 bakır borulu bır ıslemcı sogutucu alıp mevcut ıslemcınle bıosunu en son surumu yukseltıp ıslmecıyı 5600 yapmak
Ve hocam 6700xt mi önerirsin 7600xt mi çok karasızm hangisini alsam diyeekran kartı ıcın anakart degıstırmeye gerek yok ıstersen 5090 bıle takarsın
dedıgım gıbı anakart ıle ekran kartının bı alakası yok son ekran kartını bıle kullanırsın10000 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu anakart ile 7600xt kullanabilrim yani dimi
Ve hocam 6700xt mi önerirsin 7600xt mi çok karasızm hangisini alsam diye
hocam bilgiler için teşşekürler son bir sorum var ram en fazla kaç mhz takabilrim5600 işlemci yap son surum bios kurun önce eski işlemci takılıyken sonra 5600 takın üstüne 6700 xt 7600 xt 9060xt vs ne istiyorsanız takın problem olmaz sıfır alıcaksanız en yeni seriyi alın 2. el ise youtubedan fps karsılastırması yapın hangısı çok fps veriyor ve temiz ise onu alın
O dahami iyi hocam 7600 den falandedıgım gıbı anakart ıle ekran kartının bı alakası yok son ekran kartını bıle kullanırsın
bence bulabılıyorsa rx 6800 bulmaya calıs
Hocam
hocam bilgiler için teşşekürler son bir sorum var ram en fazla kaç mhz takabilrim
O dahami iyi hocam 7600 den falan